برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی

دانشکده تغذیه و علوم غذاییFaculty of Nutrition and Food Sciences

فهرست اصلی

المپیاد
دانشکده
اتوماسیون

کارگاه دو روزه با عناوین" کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش" و "چگونه اثربخشی پژوهش خود را افزایش دهیم؟"

کارگاه دو روزه حضوری و مجازی طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 2 و 3 اردیبهشت ماه 1404 در سالن کنفرانس EDC برگزار می شود.
1404/01/27

برگزاری جلسات آکادمیک «بحث آزاد به زبان انگلیسی» برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

جلسات آکادمیک بحث آزاد به زبان انگلیسی برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راستای توانمند سازی اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان در دانشکده پزشکی برگزار می شود.
1404/01/26
1404/01/24

انتخاب چهار دانشجوی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از چهارده دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعنوان پژوهشگر برجسته کشوری

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی از انتخاب چهارده دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعنوان پژوهشگر برجسته کشوری مطابق بند " ک " در سه ماهه چهارم سال 1403 خبر داد.
1404/01/20

ابلاغ سیاستهای پژوهشی سال 1404 دانشگاه علوم پزشکی تبریز

سیاستهای پژوهشی سال 1404 دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه شورای پژوهشی در اسفند 1403 در محل سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه با حضور اعضای شورا نهایی و ابلاغ شد.
1404/01/18

    کارگاه دو روزه با عناوین" کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش" و "چگونه اثربخشی پژوهش خود را افزایش دهیم؟"

    کارگاه دو روزه حضوری و مجازی طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 2 و 3 اردیبهشت ماه 1404 در سالن کنفرانس EDC برگزار می شود.
    1404/01/27
    1404/01/24

    برگزاری کارگاه آموزشی " شبکه سازی حرفه ای "

    قابل توجه دانشجویان و فناوران
    1403/11/10

      جلسه پیش دفاع از پایاننامه دکتری تخصصی آقای میثم زارع زاده (یکشنبه 1403/12/26)

      عنوان پایاننامه: ارتباط سطوح سرمی فسفولیپیدها با افزایش سن، شاخص تغذیه سالم، شاخص التهابی غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: نتایج حاصل از کوهورت آذر
      1403/12/20

      جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم سبا ساعتی (چهارشنبه 1403/12/22)

      عنوان پایاننامه:تاثیر مکمل یاری با صمغ بادام تلخ بر شاخص های استرس اکسیداتیو، التهابی و ایندوتوکسیمای متابولیک در زنان مبتلا به دیابت نوع 2
      1403/12/20

      جلسه پیش دفاع از پایاننامه دکتری تخصصی خانم آزاده دهقانی (چهارشنبه 1403/12/08)

      عنوان پایاننامه: تحلیل سیاستهای پیشگیری از کمخونی ناشی از فقر آهن در ایران و تدوین گزینه های سیاستی پیش رو
      1403/11/23

      جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد آقای محمدوصال بیدشکی (چهارشنبه 1403/12/08)

      عنوان پایاننامه: تاثیر مکمل یاری سین بیوتیک بر شاخص‌های بیوشیمیایی آسیب عضلانی، التهابی و وضعیت تغذیه‌ای در ورزشکاران حرفه‌ای فوتسال
      1403/11/23

      جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم راحله کمال زاده (دوشنبه 1403/12/06)

      عنوان پایاننامه: بررسی ارتباط شاخص انسولین رژیمی (DII) و شاخص کیفیت کربوهیدرات (CQI) با ترکیب بدن در ورزشکاران پاراالمپیک هموفیلی یا همودیالیزی: مطالعه ی مقطعی
      1403/11/23

      جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم گیتا وثوقی (چهارشنبه 1403/12/01)

      عنوان پایاننامه: تاثیر مصرف مکمل بورون بر وضعیت تغذیه ای، اندازه سنگ کلیه، بهبود علایم بالینی و برخی شاخص های بیوشیمیایی سرم و ادرار در بیماران مبتلا به سنگ کلیه: کارآزمایی بالینی دوسوکور تصادفی
      1403/11/23

      جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم زهرا بختیاری (دوشنبه 1403/11/01)

      عنوان پایاننامه: بررسی الگوهای غذایی، شاخص خوراک سالم، امتیاز تنوع رژیم غذایی و نمایه‌ی التهابی رژیم غذایی در بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو و ارتباط آن ها با شدت بیماری
      1403/10/24

      جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم شیرین سهیلی فرد (چهارشنبه 1403/10/19)

      عنوان پایاننامه: ارتباط متابولیک فنوتیپ های متفاوت چاقی و دریافت رژیمی آنها با شاخص آتروژنیک پلاسما در جمعیت کوهورت آذر
      1403/10/16

      جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم لیلا عباسپور (دوشنبه 1403/10/24)

      عنوان پایاننامه: بررسی پایداری آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز با روش های تخلیه الکتریکی ولتاژ بالا و میدان الکتریکی پالسی به همراه حلال های یوتکتیک عمیق طبیعی
      1403/10/12

        برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

        با عنوان: Application of Cheese Whey Containing Postbiotics of Lactobacillus acidophilus LA5 and Bifidobacterium animalis BB12 as a Preserving Liquid in High-Moisture Mozzarella
        شنبه 1402/08/13

        برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

        با عنوان: Efficient imaging based on P - and N-codoped carbon dots for tracking division and viability assessment of lactic acid bacteria
        دوشنبه 1402/03/22

        برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی در تغذیه

        با عنوان: Evaluation of Non-Celiac Gluten Sensitivity in Patients with Previous Diagnosis of Irritable Bowel Syndrome: A Randomized Double-Blind Placebo-Controlled Crossover Trial
        يکشنبه 1402/03/07

        برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

        با عنوان: Cost-Effectiveness of the US Food and Drug Administration Added Sugar Labeling Policy for Improving Diet and Health
        دوشنبه 1402/03/01

          نظرسنجی