-
-
-
-
-
روند شرکت و گزینش متقاضیان شرکت در جشنواره پژوهشی سال 1404 طبق روال سالهای ...
دانشجویان واجد شرایط میتوانند از طریق آدرس Nemooneh.behdasht.gov.ir از 140...
مهلت ارسال پیش پروپوزال 20 آبان ماه 1404
از طریق پرتال صندوق رفاه به آدرس اینترنتی https://my.srd.ir از تاریخ 17 لغا...
دانشکده تغذیه و علوم غذایی روز سه شنبه 6 آبان ماه 1404 ساعت 12:30
مهلت ارسال مقاله 15 آذرماه - دارای حداکثر امتیاز بازآموزی
کارگاه آموزشی " چالش ها و راهکارها: از ایده تا محصول "
مهلت ارسال مقاله 15 آذرماه - دارای حداکثر امتیاز بازآموزی
شنبه 3 آبان 1404 ساعت 13-11
زمان ثبت نام: 15 مهرماه تا 15 آبان ماه 1404
گروه بیوشیمی و رژیم درمانی
عنوان پایاننامه: ارتباط بار اسیدی، شاخص انسولینی، شاخص التهابی و ظرفیت تام ...
عنوان پایاننامه: ارتباط سطوح سرمی فسفولیپیدها با بیومارکرهای عملکرد کبد و ک...
عنوان پایاننامه: تولید فیلم بسته بندی فعال و هوشمند مبتنی بر پلی کاپرولاکتو...
عنوان پایاننامه: ارتباط مصرف گروههای غذایی و مواد مغذی موثر بر متابولیسم وا...
عنوان پایاننامه: اثر مکمل یاری پودر هسته خرما بر ایندوتوکسیمای متابولیک، ش...
عنوان پایاننامه: بررسی خاصیت ضد میکروبی کربن دات حاصل از نشاسته سیب زمینی ب...
عنوان پایاننامه: اثر مکمل یاری با صمغ بادام تلخ بر شاخص های لیپیدی ، التهاب...
عنوان پایاننامه: بررسی کاربرد بستهبندی چند منظوره بر پایه کیتوزان/پلی لاکت...
When is enteral nutrition indicated
با عنوان: Application of Cheese Whey Containing Postbiotics of Lactobacillu...
با عنوان: Efficient imaging based on P - and N-codoped carbon dots for tra...
با عنوان: Evaluation of Non-Celiac Gluten Sensitivity in Patients with Prev...
با عنوان: Cost-Effectiveness of the US Food and Drug Administration Added S...
با عنوان: Heavy metals and probabilistic risk assessment via rice consumpti...
با عنوان: Effect of Vitamin D3 Supplements on Development of Advanced Cance...
با عنوان: Prospective associations between sustainable dietary pattern asse...
با عنوان: Stability and bioavailability of vitamin D3 encapsulated in compo...
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم:
بازنشانی تنظیمات: