تاریخ : چهارشنبه 7 خرداد 1404
کد 2013

درخشش دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رویداد تخصصی ایده‌پردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی

رویداد تخصصی ایده‌پردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی، روز شنبه سوم خرداد ماه در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت برگزار شد.
رویداد تخصصی ایده‌پردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی، روز شنبه سوم خرداد ماه در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت برگزار شد. این رویداد با همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید و میزبان ۲۳ تیم از دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه‌های تبریز بود
رقابت اصلی بین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشگاه تبریز برگزار شد. در این رقابت علمی و خلاقانه، دانشجویان دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به کسب مقام‌های اول و دوم شدند و دانشجویان دکترای تخصصی رشته صنایع غذایی دانشگاه تبریز مقام سوم را از آن خود کردند.
محورهای اصلی این رویداد شامل «غذاهای سالم»، «توسعه غذاهای پایدار»، «ایمنی غذایی»، «آموزش و فرهنگ‌سازی»، «تغذیه و مکمل‌های تغذیه‌ای» و «کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت زنجیره تولید، فرآوری و مصرف» بود.
هیئت داوران متشکل از دکتر پروین دهقان، دکتر عزیز همایونی‌راد، دکتر لیلا نیک‌نیاز و مهندس سنوبر نادریان به ارزیابی طرح‌ها و ایده‌های ارائه‌شده پرداختند.
در پایان، تیم Palera متشکل از سنور پورشامحمد، امیرحسین نصری و بهنام بهرامیان به عنوان تیم برتر معرفی شد. تیم Purple Cola  با اعضای مریم عظیمی‌راد، آرماز طبری و محمدرضا حدیدی در جایگاه دوم قرار گرفت. تیم سوم، پیشگامان کاهش ضایعات صنعت غذایی شامل مژگان عفت‌پناهی، علیرضا ابراهیمی، لیلا رفیعی و گلنار بحریه از دانشجویان دکترای رشته صنایع غذایی دانشگاه تبریز بودند که با رهبری علیرضا ابراهیمی موفق به کسب این رتبه شدند.
این رویداد بستری مناسب برای ترویج نوآوری، تفکر بین‌رشته‌ای و تقویت همکاری علمی میان دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌های علوم پزشکی، تغذیه، مکمل‌های تغذیه‌ای و صنایع غذایی فراهم کرد.