رویداد تخصصی ایدهپردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی، روز شنبه سوم خرداد ماه در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت برگزار شد.
رویداد تخصصی ایدهپردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی، روز شنبه سوم خرداد ماه در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت برگزار شد. این رویداد با همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید و میزبان ۲۳ تیم از دانشجویان رشتههای مختلف علوم پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاههای تبریز بود
رقابت اصلی بین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشگاه تبریز برگزار شد. در این رقابت علمی و خلاقانه، دانشجویان دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به کسب مقامهای اول و دوم شدند و دانشجویان دکترای تخصصی رشته صنایع غذایی دانشگاه تبریز مقام سوم را از آن خود کردند
.
محورهای اصلی این رویداد شامل «غذاهای سالم»، «توسعه غذاهای پایدار»، «ایمنی غذایی»، «آموزش و فرهنگسازی»، «تغذیه و مکملهای تغذیهای» و «کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت زنجیره تولید، فرآوری و مصرف» بود
.
هیئت داوران متشکل از
دکتر پروین دهقان،
دکتر عزیز همایونیراد،
دکتر لیلا نیکنیاز و
مهندس سنوبر نادریان به ارزیابی طرحها و ایدههای ارائهشده پرداختند
.
در پایان، تیم
Palera متشکل از
سنور پورشامحمد،
امیرحسین نصری و
بهنام بهرامیان به
عنوان تیم برتر معرفی شد. تیم
Purple Cola با اعضای
مریم عظیمیراد،
آرماز طبری و
محمدرضا حدیدی در
جایگاه دوم قرار گرفت.
تیم سوم، پیشگامان کاهش ضایعات صنعت غذایی شامل
مژگان عفتپناهی،
علیرضا ابراهیمی،
لیلا رفیعی و
گلنار بحریه از دانشجویان دکترای رشته صنایع غذایی دانشگاه تبریز بودند که با رهبری علیرضا ابراهیمی موفق به کسب این رتبه شدند
.
این رویداد بستری مناسب برای ترویج نوآوری، تفکر بینرشتهای و تقویت همکاری علمی میان دانشجویان و پژوهشگران حوزههای علوم پزشکی، تغذیه، مکملهای تغذیهای و صنایع غذایی فراهم کرد.