نام واحد
|
تعداد عملی
|
تعداد نظری
|
تعداد کارآموزی
|
طرح درسی
|
سرفصل
|
protofilio
|
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی
|
0/5
|
0/5
|
|
|
|
|
کلیات بهداشت محیط
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
میکروب شناسی عمومی
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
شیمی تجزیه
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
اصول سم شناسی
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
اصول تغذیه انسان
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
شیمی مواد غذایی
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
اصول نگهداری مواد غذایی
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
آمار حیاتی و کاربرد کامپیوتر در علوم بهداشتی
|
0/5
|
1/5
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
عفونت ها و مسمویت های میکروبی مواد غذایی
|
1
|
2
|
|
|
|
|
ایمنی شیمیایی مواد غذایی
|
1
|
2
|
|
|
|
|
بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها
|
1
|
1
|
|
|
|
|
ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده ها
|
-
|
2
|
|
|
|
|
ایمنی غلات، میوه و سبزی
|
-
|
2
|
|
|
|
|
سیستم های مدیریت ایمنی غذا
|
-
|
2
|
|
|
|
|
روش های نمونه برداری مواد غذایی
|
-
|
2
|
|
|
|
|
سمینار
|
1
|
-
|
|
|
|
|
پروژه
|
1
|
-
|
|
|
|
|
پایان نامه
|
6
|
|
|
|
|
اپیدمیولوژی و روشهای ارزیابی خطر
|
-
|
2
|
|
|
|
|
بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
اطلاع رسانی مخاطرات غذا
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
بهداشت محیط در صنایع غذایی
|
-
|
2
|
|
ارائه نمی شود
|
|
|
ایمنی آب آشامیدنی و نوشیدنی ها
|
0/5 |
1/5
|
|
|
|
|
ایمنی و کیفیت روغنها و چربیهای خوراکی |
0/5 |
1/5 |
|
|
|
|
استانداردها و قوانین مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
روشهای تجزیه دستگاهی مواد غذایی |
1 |
1 |
|
|
|
|
روش تحقیق |
- |
2 |
|
|
|
|
کنترل کیفیت آماری مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|