با عنوان: A review of protein-phenolic acid interaction: reaction mechanisms and applications
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای بهزاد معصومی (دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی)، چاپ مقاله مروری با عنوان:
A review of protein-phenolic acid interaction: reaction mechanisms and applications
در ژورنال: Critical review of food science and nutrition
Impact Factor: 11.17و, Cite Score:20.80 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.