با عنوان: Applications of capsaicin in food industry: functionality, utilization and stabilization
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی) و خانم آیدا رضازاده دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Applications of capsaicin in food industry: functionality, utilization and stabilization
در ژورنال:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Impact Factor: 11.176 , SJR=2.029 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.