تاریخ : چهارشنبه 10 شهريور 1400
کد 1386

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و آقای فردین عبدی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Food bioscience با (Impact Factor:4.21 , cite Score:4.2 , Q1 )

با عنوان: Effect of tannic and gallic acid on glycation of egg white protein and formation N-(Carboxyl methyl) lysine


پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و  آقای فردین عبدی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Effect of tannic and gallic acid on glycation of egg white protein and formation N-(Carboxyl methyl) lysine
در ژورنال:
Food bioscience
Impact Factor: 4.21, cite Score:4.2 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون  در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.