با عنوان: Effect of tannic and gallic acid on glycation of egg white protein and formation N-(Carboxyl methyl) lysine
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای فردین عبدی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Effect of tannic and gallic acid on glycation of egg white protein and formation N-(Carboxyl methyl) lysine
در ژورنال:
Food bioscience
Impact Factor: 4.21, cite Score:4.2 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.