با عنوان: Red cabbage anthocyanins: stability, extraction, biological activities and applications in food systems
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم نازیلا قره آغاجلو دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، چاپ مقاله با عنوان:
Red cabbage anthocyanins: stability, extraction, biological activities and applications in food systems
در ژورنال:
Food Chemistry
Impact Factor: 7.514, SJR: 1.775 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.