تاریخ : شنبه 12 تير 1400
کد 1357

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم نازیلا قره آغاجلو دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Chemistry با (Impact Factor:7.514 , SJR:1.775 , Q1 )

با عنوان: Red cabbage anthocyanins: stability, extraction, biological activities and applications in food systems

 
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم نازیلا قره آغاجلو دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، چاپ مقاله با عنوان:
Red cabbage anthocyanins: stability, extraction, biological activities and applications in food systems
در ژورنال:
Food Chemistry
Impact Factor: 7.514, SJR: 1.775 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون  در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.