آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی

برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی

با سخنرانی آقای دکتر حسین حقایی دانشجوی دکترای تغذیه

يکشنبه 16 تير 1398
تسلیت درگذشت پدر گرامی جناب آقای دکتر علی برزگر عنصرودی

تسلیت درگذشت پدر گرامی جناب آقای دکتر علی برزگر عنصرودی

روحش شاد و یادش گرامی باد

شنبه 15 تير 1398
برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه بالینی

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه بالینی

با سخنرانی سرکار خانم هلدا توتونچی دانشجوی دکترای رشته تغذیه بالینی

چهارشنبه 12 تير 1398
ارائه ژورنال کلاب دانشجوی دکترای رشته تغذیه بالینی سرکار خانم هلدا توتونچی

ارائه ژورنال کلاب دانشجوی دکترای رشته تغذیه بالینی سرکار خانم هلدا توتونچی

ارائه ژورنال کلاب دانشجوی دکترای رشته تغذیه بالینی سرکار خانم هلدا توتونچی تحت عنوان:
"Hepatic neuregulin4 signaling defines an endocrine checkpoint for steatosis -to-NASH progression "

دوشنبه 10 تير 1398
ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی در مورخه 98/4/5 برگزار خواهد شد.

ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی در مورخه 98/4/5 برگزار خواهد شد.

با سخنرانی دکتر عزیز همایونی راد

دوشنبه 3 تير 1398
برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

با سخنرانی خانم فاطمه پورتیمور فرد تبریزی دانشجوی دکترای تغذیه

دوشنبه 3 تير 1398
طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اجرا شد.

طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اجرا شد.

غربالگری فشار خون

شنبه 1 تير 1398
چاپ مقاله سرکار خانم دکتر ابراهیمی ممقانی استاد گروه بیوشیمی و رژیم درمانی و جناب آقای دکتر محبوب در ژورنال Food & Function با JCS=3.59 ، IF=3.289

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر ابراهیمی ممقانی استاد گروه بیوشیمی و رژیم درمانی و جناب آقای دکتر محبوب در ژورنال Food & Function با JCS=3.59 ، IF=3.289

تبریک

شنبه 1 تير 1398
کسب بیشترین امتیاز سرانه در انتشار مقالات ژورنال های معتبر داخلی و بین المللی بر اساس داده های پایگاه استنادی Scopus توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 2018

کسب بیشترین امتیاز سرانه در انتشار مقالات ژورنال های معتبر داخلی و بین المللی بر اساس داده های پایگاه استنادی Scopus توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 2018

تبریک

چهارشنبه 29 خرداد 1398
رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی از اخذ مجوز برای تاسیس رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع دکترای تخصصی خبر داد.

تبریک

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی از اخذ مجوز برای تاسیس رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع دکترای تخصصی خبر داد.

با پیشنهاد دانشکده تغذیه و علوم غذایی و پیگیری های مداوم معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده و مدیرگروه محترم گروه علوم و صنایع غذایی و موافقت معاونت محترم آموزشی و ریاست محترم دانشگاه، در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با راه اندازی رشته "بهداشت و ایمنی مواد غذایی " در مقطع دکترای تخصصی موافقت بعمل آمد.

يکشنبه 26 خرداد 1398