آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم سارا چادرشبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Chemistry با (Impact Factor:7.5, Q1 )

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم سارا چادرشبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Chemistry با (Impact Factor:7.5, Q1 )

با عنوان: Red onion skin active ingredients, extraction and biological properties for functional food applications

سه شنبه 23 فروردين 1401
پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم نازیلا قره آغاجلو دانشجوی دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Dyes and Pigments  با (Impact Factor:4.88 , Q1 )

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم نازیلا قره آغاجلو دانشجوی دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Dyes and Pigments با (Impact Factor:4.88 , Q1 )

با عنوان:Nano-liposomal system based on lyophilization of monophase solution technique for encapsulating anthocyanin-rich extract from red cabbage

سه شنبه 23 فروردين 1401
انتخاب سركار خانم ميترا سرمدي به عنوان رژيم‌درمانگر نمونه استاني

انتخاب سركار خانم ميترا سرمدي به عنوان رژيم‌درمانگر نمونه استاني

تبریک

سه شنبه 16 فروردين 1401
تقدیر بنیاد ملی نخبگان و شتاب‌دهنده ره‌نشان از دبیر انجمن علمی_دانشجویی علوم و صنايع غذایی، سرکار خانم الهه علیخواه

تقدیر بنیاد ملی نخبگان و شتاب‌دهنده ره‌نشان از دبیر انجمن علمی_دانشجویی علوم و صنايع غذایی، سرکار خانم الهه علیخواه

تبریک موفقیت

دوشنبه 15 فروردين 1401
فراخوان طرح‌های پژوهشی و فناورانه در حوزه فرآورده‌های نوتراسیوتیکال

فراخوان طرح‌های پژوهشی و فناورانه در حوزه فرآورده‌های نوتراسیوتیکال

کمیته تحقیقات دانشجویی با همکاری انجمن‌های علمی علوم و صنایع غذایی و داروسازی برگزار می کند. مهلت ارسال تا 31 اردیبهشت ماه 1401

دوشنبه 15 فروردين 1401
درخشش نام دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین پژوهشگران برجسته دانشجویی کشور

درخشش نام دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین پژوهشگران برجسته دانشجویی کشور

تبریک

شنبه 28 اسفند 1400
اعلام نشریه علمی و پژوهشی Digest به عنوان نشریه منتخب کشوری از سوی وزارت بهداشت

اعلام نشریه علمی و پژوهشی Digest به عنوان نشریه منتخب کشوری از سوی وزارت بهداشت

نشریه علمی و پژوهشی Digest به صاحب امتیازی انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتخب وزارت بهداشت اعلام گردید.

يکشنبه 22 اسفند 1400
کسب عنوان انجمن علمی برتر، توسط انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

کسب عنوان انجمن علمی برتر، توسط انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

انجمن علمی علوم و صنایع غذایی موفق به کسب عنوان" انجمن علمی برتر" در همایش فصل نو، فصل نشاط علمی سال 1400، با دبیری الهه علی خواه گردید.

يکشنبه 22 اسفند 1400
پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و آقای علی خوش کلام پور دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Innovative Food Science and Emerging Technologies and Nutrition با (Impact Factor:5.91 , SJR=1.366 , Q1 )جزو 5 درصد ژورنال های برتر

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و آقای علی خوش کلام پور دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Innovative Food Science and Emerging Technologies and Nutrition با (Impact Factor:5.91 , SJR=1.366 , Q1 )جزو 5 درصد ژورنال های برتر

با عنوان: Atmospheric cold plasma effect on quality attributes of banana slices: Its potential use in blanching process

يکشنبه 15 اسفند 1400
انتصاب جناب آقای دکتر بهرام پورقاسم گرگری بعنوان عضو هیأت ممیزه دانشگاه

انتصاب جناب آقای دکتر بهرام پورقاسم گرگری بعنوان عضو هیأت ممیزه دانشگاه

تبریک

دوشنبه 9 اسفند 1400