تغذیه (کارشناسی)

نام واحد
تعداد عملی
تعداد نظری
تعداد کارآموزی
طرح درسی
سرفصل
protofilio
روشهای مطالعه و یادگیری - 2      
بیوشیمی مقدماتی 2 2    
فیزیولوژی - 3      
آناتومی - 1      
آمار حیاتی - 2    
مبانی روانشناسی - 2      
جامعه شناسی پزشکی - 2      
اپیدمیولوژی بیماریها - 2      
بهداشت عمومی - 2      
میکروبشناسی عمومی 1 2      
انگل شناسی 1 1    
بیوشیمی متابولیسم 1 3    
بهداشت و مسمومیتهای غذایی - 2    
میکروبشناسی مواد غذایی 1 2      
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی - 2    
شیمی و تجزیه مواد غذایی 1 2    
اثر فرایند بر ارزش غذا - 2    
تغذیه اساسی(1) - 3    
تغذیه اساسی(2) - 3    
فیزیولوژی تغذیه - 2    
زبان تخصصی - 2      
اصول تنظیم برنامه های غذایی - 1      
اصول ایمونولوژی - 1      
داروشناسی - 2      
مدیریت خدمات غذایی - 2      
کاربرد رایانه در علوم تغذیه 1 -      
اکولوژی غذا و تغذیه - 2      
پاتوفیزیولوژی - 2      
تغذیه در دوره های زندگی - 2      
تغذیه در گروهها و شرایط ویژه - 2    
خدمات تغذیه ای در نظام مراقبتهای بهداشتی - 2      
اصول برنامه ریزی و مدیریت برنامه های تغذیه ای - 2      
ارزیابی وضع تغذیه 1 2    
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی - 1      
اصول آموزش و مشاوره تغذیه 1 1      
بیماریهای ناشی از سوء تغذیه - 2      
رژیم درمانی(1) - 3      
رژیم درمانی(2) - 3      
روش تحقیق در علوم بهداشتی - 2      
سمینار تغذیه - 2    
پروژه - 2      
کارآموزی بخش صنایع غذایی     3    
کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکز جامعه     6    
کارآموزی تغذیه در بیمارستان     9    
ادبیات فارسی - 3        
زبان انگلیسی عمومی - 3        
تربیت بدنی(1) 1 -        
تربیت بدنی(2) 1 -        
جمعیت و تنظیم خانواده - 2