نام واحد
|
تعداد عملی
|
تعداد نظری
|
تعداد کارآموزی
|
طرح درسی
|
سرفصل
|
protofilio
|
روشهای مطالعه و یادگیری |
- |
2 |
|
|
|
|
بیوشیمی مقدماتی |
2 |
2 |
|
|
|
|
فیزیولوژی |
- |
3 |
|
|
|
|
آناتومی |
- |
1 |
|
|
|
|
آمار حیاتی |
- |
2 |
|
|
|
|
مبانی روانشناسی |
- |
2 |
|
|
|
|
جامعه شناسی پزشکی |
- |
2 |
|
|
|
|
اپیدمیولوژی بیماریها |
- |
2 |
|
|
|
|
بهداشت عمومی |
- |
2 |
|
|
|
|
میکروبشناسی عمومی |
1 |
2 |
|
|
|
|
انگل شناسی |
1 |
1 |
|
|
|
|
بیوشیمی متابولیسم |
1 |
3 |
|
|
|
|
بهداشت و مسمومیتهای غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
میکروبشناسی مواد غذایی |
1 |
2 |
|
|
|
|
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
شیمی و تجزیه مواد غذایی |
1 |
2 |
|
|
|
|
اثر فرایند بر ارزش غذا |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه اساسی(1) |
- |
3 |
|
|
|
|
تغذیه اساسی(2) |
- |
3 |
|
|
|
|
فیزیولوژی تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
زبان تخصصی |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول تنظیم برنامه های غذایی |
- |
1 |
|
|
|
|
اصول ایمونولوژی |
- |
1 |
|
|
|
|
داروشناسی |
- |
2 |
|
|
|
|
مدیریت خدمات غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
کاربرد رایانه در علوم تغذیه |
1 |
- |
|
|
|
|
اکولوژی غذا و تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
پاتوفیزیولوژی |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه در دوره های زندگی |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه در گروهها و شرایط ویژه |
- |
2 |
|
|
|
|
خدمات تغذیه ای در نظام مراقبتهای بهداشتی |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول برنامه ریزی و مدیریت برنامه های تغذیه ای |
- |
2 |
|
|
|
|
ارزیابی وضع تغذیه |
1 |
2 |
|
|
|
|
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی |
- |
1 |
|
|
|
|
اصول آموزش و مشاوره تغذیه |
1 |
1 |
|
|
|
|
بیماریهای ناشی از سوء تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
رژیم درمانی(1) |
- |
3 |
|
|
|
|
رژیم درمانی(2) |
- |
3 |
|
|
|
|
روش تحقیق در علوم بهداشتی |
- |
2 |
|
|
|
|
سمینار تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
پروژه |
- |
2 |
|
|
|
|
کارآموزی بخش صنایع غذایی |
|
|
3 |
|
|
|
کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکز جامعه |
|
|
6 |
|
|
|
کارآموزی تغذیه در بیمارستان |
|
|
9 |
|
|
|
ادبیات فارسی |
- |
3 |
|
|
|
|
زبان انگلیسی عمومی |
- |
3 |
|
|
|
|
تربیت بدنی(1) |
1 |
- |
|
|
|
|
تربیت بدنی(2) |
1 |
- |
|
|
|
|
جمعیت و تنظیم خانواده |
- |
2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|