الف) خدمات آزمايشگاهی
1- اندازه گيري ویتامین ها و مواد معدنی ها به شيوه فعال توسط دستگاه HPLC
2- انجام آزمايشها با ELISA در آزمايشگاه
3- اندازه گيري کمی و کيفی ريز مغذی ها
4- اندازه گيري فلزات سنگين
5- اندازه گيري کمی و کيفی برخی سموم و مواد کنترل شده
6- اندازه گيري ويتامين ها و عناصر کمياب
7- ارزيابی و برآورد قابليتهای کاری افراد در بدو استخدام در مشاغل مختلف ( خصوصيات آنتروپومتريک و ...) با تجهيزات پيشرفته
8- ارزيابی وضعیت تغذیه ای بزرگسالان ، کودکان و شير خواران
ب ) خدمات آموزشي
1- آموزش كليات برخورد با مسموميت ها و انواع مسموميت هاي دارويي و شيميايي و گياهي و غذايي به شكل برگزاري كلاسهاي آموزشي و كارگاههاي آموزشي و سمينار براي پزشكان عمومي و عموم
2- برگزاري سمينارهاي آموزشي، برگزاري برگزاري كارگاه هاي آموزشي درزمينه علوم پزشکی و تغذیه
3- تهيه فيلم ويدئو و CD هاي آموزشي، تهيه كتب آموزشي در زمينه بيماريهاي تغذیه ای.
4- برگزاري كارگاههاي آموزشي، مشورتي و برنامه ريزي جهت كليه سطوح دانشگاهي در زمينه تغذیه
5- اجراي دوره هاي بازآموزي تغذیه و رژیم درمانی
6- تدوين مطالب آموزشي ( كتب، مجلات، پمفلت و بروشورها ) جهت گروههاي خاص
7- برگزاري كارگاهها و دوره هاي آموزشي، پژوهشي در سطوح محلی، ملي و منطقه اي
8- برگزاري سمينارها و همايش هاي علمي، كاربردي در زمينه علوم تغذيه و علوم صنايع غذايي - برگزاري كارگاه كنترل كيفيت مواد غذایی
9- برگزاري كارگاه آناليز مقدماتي مواد غذایی
10- برگزاري كارگاه آناليز پيشرفته مواد غذایی
11- آموزش مراقبت از خود جهت پیشگیری از بیماری های مزمن
12- آموزش های تغذیه ای جهت پيشگيري از سرطان
13- آموزش مهارتهاي علمي ، آزمايشگاهي
14- برگزاري كارگاههاي آموزشي HACCP _ GHP _ GMP _ ايزو 9000 _ ايزو 22000- ايزو 22003 _ ايزو 17025
15- آموزش مسئولين فني توليد و آزمايشگاهي شاغل در صنايع غذايي
16- اجراي دوره هاي آموزشي زبان انگليسي در كليه سطوح از مقدماتي تا پيشرفته
17- اجراي دوره هاي آموزشي ترجمه بويژه در متون پزشكي
18- باز آموزي و آموزشهای ضمن خدمت مديريت تغذیه در بحران
19- طراحي و اجراي كارگاههاي آموزشي شير مادر و نحوه تغذیه شیر خواران
20- طراحي و اجراي كارگاههاي روش تحقيق مبتدی و پيشرفته
21- آموزش به کليه سطوح سنی در خصوص مراقبت از خود در پيشگيری از بیماری مزمن
22- مسموميت های غذایی و تداخل دارو غذا و آموزش نحوه مراقبت از آنان
23- آموزش در زمينه تغذیه کارگران در صنايع غذايي
24- برگزاری کارگاه پرونده نويسي و نسخه نويسي
ج) خدمات مشاوره اي
1- مشاوره در کاربردی کردن و سهولت اجرای طرح هاي پژوهشي
2- مشاوره پژوهشی ،آماری و متدولوژی تحقيقات کاربردی
3- انجام مشاوره هاي تحقيقاتي با ساير دانشگاهها ( مراكز تحقيقاتي ) و شركت هاي صنایع غذایی
4- - مشاوره در امور تغذيه
5- مشاوره در زمينه فرمولاسيون و كنترل كيفي در صنايع غذايي
6- مشاوره و اجراي طرح هاي توليد نوشابه هاي مغذي و نانهاي فرآوري شده
7- ارائه مشاوره تغذيه اي براي سازمانها و صنايع كشور
8- ارائه مشاوره علمی و توانمند سازی & D Rواحد های توليدی
9 - ارائه مشاوره به صاحبان صنايع جهت تغييرات در محيط کار و تجهيزات و ارائه راهکارهای مختلف به منظور افزايش بازدهی کاری واحدهای توليدی
د) خدمات مطالعاتي و پژوهشي
1- مطالعات بالينی فرموله های غذایی
2- انجام تحقيقات مرتبط با صنايع بخصوص صنعت غذایی
3- انجام طرح هاي تحقيقاتي در زمينه بررسي اثر فرموله های غذایی جديد در درمان بیماری های مزمن نظیر دیابت، قلبی و عروقی، چاقی
4- انجام مطالعات حيوانی
5- پژ وهش در زمينه بيماريهاي منتقله از راه غذا، شامل : بررسي اتيولوژيك اپيدمي هاي اسهال حاد و بررسي سلامت غذا
6- انجام طرح های تحقيقاتی مشترک با صنايع غذايي
7- انجام تحقيقات در خصوص فرآورده های غذائي جديد
8- مطالعه در خصوص غنی سازی مواد غذائی و بررسی الگو های مصرفی غذائی
9- پژوهش در زمينه نقش صنايع غذايي و فرآورده های آن در سلامت جامعه