كد درس
|
نام درس
|
تعدادواحد
|
نظری
|
عملی
|
سرفصل
|
طرح درس
|
منابع
|
دروس كمبود يا جبراني دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته علوم تغذيه
|
01
|
تغذیه پایه
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
02
|
بیوشیمی متابولیسم
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
03
|
زبان تخصصی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
04
|
روشهای نگهداری و فناوری مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
05
|
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی
|
1
|
5/0
|
5/0
|
|
|
|
06
|
روش تحقیق در علوم بهداشتی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
07
|
صنایع بسته بندی مواد غذایی
|
1
|
1
|
-
|
|
|
|
08
|
شیمی مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
09
|
آمار حیاتی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
10
|
شیمی تجزیه
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
11
|
فیزیولوژی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
دروس اختصاصي اجباري دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه
|
12
|
فناوری و فرمولاسیون جیره های غذایی خاص
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
13
|
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
14
|
تغذیه نظامی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
15
|
تغذیه درمانی مجروحین و مصدومین
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
16
|
جغرافیای تغذیه
|
1
|
1
|
-
|
|
|
|
17
|
مدیریت پشتیبانی تغذیه در بحران و شرایط نظامی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
18
|
غذا و تغذیه در شرایط بحران و عادی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
19
|
مدیریت بحران
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
20
|
مدیریت تغذیه در بحران و شرایط اضطراری
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
21
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
22
|
بهداشت و ایمنی مواد غذایی در بحران و شرایط نظامی
|
1
|
1
|
-
|
|
|
|
دروس اختصاصي اختياري دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه
|
23
|
بیوشیمی مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
24
|
تغذیه پیشرفته
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
25
|
اپیدمیولوژی سوء تغذیه
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
26
|
روشهای تجزیه دستگاهی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
27
|
سم شناسی مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
28
|
فیزیولوژی فعالیت جسمانی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
|