طرح درسی رشته علوم و صنايع غذايي (کارشناسی ارشد)

 

نام واحد تعداد عملی تعداد نظری  طرح درسی طرح درسی مجازی سرفصل
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی 0/5 0/5    
 
اصول کامپیوتر
 
1 1 ارائه نمی شود  
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 1 (تئوری)
 
- 2    
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 1 (عملی)
 
2 -    
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 2 (تئوری)
 
- 2 ارائه نمی شود  
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 2 (عملی)
 
2 - ارائه نمی شود  
اصول مهندسی و ماشین آلات صنایع غذایی
 
- 3 ارائه نمی شود  
شیمی مواد غذایی پیشرفته - 2    
 
میکروبیولوژی مواد غذایی پیشرفته 1 2    
 
مهندسی صنایع غذایی پیشرفته - 2    
 
تجزیه دستگاهی پیشرفته 1 1  
 
فرآیندهای پیشرفته مواد غذایی - 3    
 
کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته
 
0/5 2/5
سمینار
 
- 1  
ایمنی مواد غذایی
 
- 2  
خواص بیوفیزیک مواد غذایی
 
1 1  
پایان نامه
 
6 -    
صنایع غلات پیشرفته
 
0/5 1/5  
صنایع لبنیات پیشرفته
 
0/5 1/5  
صنایع گوشت پیشرفته
 
0/5 1/5 ارائه نمی شود  
صنایع روغن پیشرفته
 
0/5 1/5 ارائه نمی شود  
صنایع کمپوت و کنسرو پیشرفته
 
0/5 1/5 ارائه نمی شود  
بیوتکنولوژی مواد غذایی پیشرفته 0/5 1/5    
 
مسمومیت های مواد غذایی - 1 ارائه نمی شود  
 
نقش و کاربرد آنزیمها در فرآوری مواد غذایی - 1  ارائه نمی شود  
 
روش تحقیق - 2    
 
اصول ارائه مقاله نویسی به زبان انگلیسی