نام واحد |
تعداد عملی |
تعداد نظری |
طرح درسی |
طرح درسی مجازی |
سرفصل |
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
|
|
|
اصول کامپیوتر
|
1 |
1 |
ارائه نمی شود |
|
|
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 1 (تئوری)
|
- |
2 |
|
|
|
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 1 (عملی)
|
2 |
- |
|
|
|
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 2 (تئوری)
|
- |
2 |
ارائه نمی شود |
|
|
کنترل کیفی مواد غذایی مقدماتی 2 (عملی)
|
2 |
- |
ارائه نمی شود |
|
|
اصول مهندسی و ماشین آلات صنایع غذایی
|
- |
3 |
ارائه نمی شود |
|
|
شیمی مواد غذایی پیشرفته |
- |
2 |
|
|
|
میکروبیولوژی مواد غذایی پیشرفته |
1 |
2 |
|
|
|
مهندسی صنایع غذایی پیشرفته |
- |
2 |
|
|
|
تجزیه دستگاهی پیشرفته |
1 |
1 |
|
|
|
فرآیندهای پیشرفته مواد غذایی |
- |
3 |
|
|
|
کنترل کیفی مواد غذایی پیشرفته
|
0/5 |
2/5 |
|
|
|
سمینار
|
- |
1 |
|
|
|
ایمنی مواد غذایی
|
- |
2 |
|
|
|
خواص بیوفیزیک مواد غذایی
|
1 |
1 |
|
|
|
پایان نامه
|
6 |
- |
|
|
|
صنایع غلات پیشرفته
|
0/5 |
1/5 |
|
|
|
صنایع لبنیات پیشرفته
|
0/5 |
1/5 |
|
|
|
صنایع گوشت پیشرفته
|
0/5 |
1/5 |
ارائه نمی شود |
|
|
صنایع روغن پیشرفته
|
0/5 |
1/5 |
ارائه نمی شود |
|
|
صنایع کمپوت و کنسرو پیشرفته
|
0/5 |
1/5 |
ارائه نمی شود |
|
|
بیوتکنولوژی مواد غذایی پیشرفته |
0/5 |
1/5 |
|
|
|
مسمومیت های مواد غذایی |
- |
1 |
ارائه نمی شود |
|
|
نقش و کاربرد آنزیمها در فرآوری مواد غذایی |
- |
1 |
ارائه نمی شود |
|
|
روش تحقیق |
- |
2 |
|
|
|
اصول ارائه مقاله نویسی به زبان انگلیسی |
- |
2 |
|
|
|