کد واحد
|
نام درس
|
تعداد واحد
|
نظری
|
علمی
|
سرفصل
|
طرح درس
|
منابع
|
|
دو درس از دروس مبانی نظری اسلام
|
4
|
4
|
|
|
|
|
|
یک درس از دروس اخلاق اسلامی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
یک درس از دروس انقلاب اسلامی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
یک درس از دروس تاریخ و تمدن اسلام
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
یک درس از دروس آشنایی با منابع اسلامی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
ادبیات فارسی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
زبان انگلیسی عمومی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
تربیت بدنی (1)
|
1
|
|
1
|
|
|
|
|
تربیت بدنی(2)
|
1
|
|
1
|
|
|
|
|
جمعیت وتنظیم خانواده
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
دروس پایه دوره کارشناسی پیوسته
|
|
|
|
|
|
|
روشهای مطالعه و یادگیری
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
بیوشیمی مقدماتی
|
4
|
2
|
2
|
|
|
|
|
فیزیولوژی
|
3
|
3
|
|
|
|
|
|
آناتومی
|
1
|
1
|
|
|
|
|
|
آمار حیاتی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
مبانی روانشناسی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
جامعه شناسی پزشکی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
اپیدمیولوژی بیماریها
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
بهداشت عمومی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
میکروبشناسی عمومی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
|
انگل شناسی
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
|
دروس اختصاصی
|
|
|
|
|
|
|
|
تغذیه در دوره های زندگی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
تغذیه گروهها و شرایط ویژه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
خدمات تغذیه ای در نظام مراقبتهای بهداشتی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
اصول برنامه ریزی و مدیریت برنامه های تغذیه ای
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
ارزیابی وضع تغذیه
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
|
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
|
1
|
1
|
|
|
|
|
|
اصول آموزش و مشاوره تغذیه ای
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
|
بیماریهای ناشی از سوئ تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
رژیم درمانی (1)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
|
رژیم درمانی (2)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
|
روش تحقیق در علوم بهداشتی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
سمینار تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
پروژه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
دروس اصلی
|
|
|
|
|
|
|
|
بیوشیمی متابولیسم
|
4
|
3
|
1
|
|
|
|
|
بهداشت و مسمومیتهای غذایی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
میکروبشناسی مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
|
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
شیمی وتجزیه مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
|
اثر فرایند بر ارزش غذاها
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
تغذیه اساسی (1)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
|
تغذیه اساسی (2)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
|
فیزیولوژی تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
زبان تخصصی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
اصول تنظیم برنامه های غذایی
|
1
|
1
|
|
|
|
|
|
اصول ایمونولوژی
|
1
|
1
|
|
|
|
|
|
داروشناسی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
مدیریت خدمات غذایی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
کاربرد رایانه در علوم تغذیه
|
1
|
|
1
|
|
|
|
|
اکولوژی غذا و تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
پاتوفیزیولوژی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
کارآموزی بخش صنایع
|
3
|
|
|
|
|
|
|
کارآموزی تغذیه در بیمارستانها
|
9
|
|
|
|
|
|
|
کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکز جامعه
|
6
|
|
|
|
|
|
برنامه هفتگي ترم چهارم تغذيه شبانه
|
دانشكده بهداشت و تغذيه
|
نيمسال اول سالتحصيلي 90-89
|
ساعت
روز
|
10-8
|
12-10
|
14-12
|
16-14
|
18-16
|
شنبه
|
|
ارزيابي وضع تغذيه
خانم دکتر ابراهيمي
کلاس10
|
|
ارزيابي وضع تغذيه
خانم دکتر رف رف
کلاس5
|
فيزيولوژي تغذيه
خانم دکتر ابراهيمي
کلاس5
|
یکشنبه
|
|
دارو شناسي
خانم دکتر اعتراف
کلاس2
|
|
فيزيولوژي تغذيه
خانم دکتر رف رف
کلاس7
|
|
دوشنبه
|
|
|
اصول تنظيم برنامه غذايي
مهندس قائم مقامي
کلاس5
|
زبان تخصصي
دکتر مهدوي
کلاس5
|
مديريت خدمات غذايي
دکتر طريقت
کلاس5
|
سه شنبه
|
سمينار
دکتر عارف حسيني
کلاس3
|
|
|
بهداشت و مسموميت
دکتر مهتدي نيا
کلاس6
|
سمينار – اصول برنامه ريزي برنامه غذايي
دکتر عليپور
کلاس6
ساعت 7-4
|
چهارشنبه
|
|
|
|
|
|
پنج شنبه
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
برنامه هفتگي ترم ششم تغذيه شبانه
|
دانشكده بهداشت و تغذيه
|
نيمسال اول سالتحصيلي 90-89
|
ساعت
روز
|
10-8
|
12-10
|
14-12
|
16-14
|
18-16
|
شنبه
|
رژيم درماني2
دکتر مهدوي
(يک هفته در ميان)کلاس6
|
خدمات تغذيه اي
دکتر عليپور
کلاس5
|
|
شيمي و تجزيه مواد غذايي (عملي)
دکتر مهتدي نيا
آزمايشگاه
|
یکشنبه
|
|
اصول ايمونو لوژي
خانم دکتر رجايي – خانم رهنما
کلاس8
|
اصول آموزش و مشاوره تغذيه
خانم ثقفي – خانم فرامرزي
کلاس3
|
تاثير فرآيند بر ارزش غذا
دکتر مهتدي نيا
کلاس5
|
|
دوشنبه
|
|
|
بيماريهاي ناشي از سوء تغذيه
خانم دکتر ابراهيمي –خانم سنايي
کلاس6
|
شيمي و تجزيه مواد غذايي
دکتر مهتدي نيا
کلاس9
|
|
سه شنبه
|
|
رزيم درماني2
دکتر مهدوي
کلاس8
|
|
|
|
چهارشنبه
|
|
|
خدمات تغذيه اي در مراقبتهاي بهداشتي
دکتر استاد رحيمي
کلاس6
|
انديشه اسلامي2
اقاي عرفاني
کلاس2
|
|
پنج شنبه
|
|
|
|
|
|
برنامه امتحانات نیمسال اول90-89 رشته تغذیه شبانه
روز
|
تاریخ
|
ترم 4 تغذيه شبانه
|
ترم 6 تغذیه شبانه
|
دانشجويان عزيز در صورت تمايل مي توانند امتحانات يک واحدي و يا دوقسمتي ستاره دار (*) را قبل از موعد مقرر يعني بعد از پايان کلاسها با هماهنگي آموزش بر گزار نمايند
|
سه شنبه
|
21/10/89
|
اصول تنظيم بر نا مه غذايي *
|
شيمي و تجزيه مواد غذايي
|
چهارشنبه
|
22/10/89
|
|
|
پنج شنبه
|
23/10/89
|
بهداشت و مسموميتهاي غذايي
|
اصول ايمونولوژي *
|
شنبه
|
25/10/89
|
|
|
یکشنبه
|
26/10/89
|
زبان تخصصي
|
|
دوشنبه
|
27/10/89
|
|
اثر فر ايند بر ارزش غذا
|
سه شنبه
|
28/10/89
|
|
|
چهارشنبه
|
29/10/89
|
فيزيولوژي تغذيه *
|
خدمات تغذيه اي در مراقبتهاي بهداشتي *
|
پنج شنبه
|
30/10/89
|
|
|
شنبه
|
2/11/89
|
ارزيابي وضع تغذيه *
|
بيماريهاي ناشي از سوء تغذيه
|
یکشنبه
|
3/11/89
|
|
|
دوشنبه
|
4/11/89
|
داروشناسي
|
انديشه اسلامي2
|
سه شنبه
|
5/11/89
|
|
اصول آموزش و مشاوره تغذيه*
|
چهارشنبه
|
6/11/89
|
|
|
پنج شنبه
|
7/11/89
|
مديريت خدمات غذايي
|
|
شنبه
|
9/11/89
|
|
|
یکشنبه
|
10/11/89
|
اصول برنامه ريزومديريت برنامه هاي غذايي
|
رژيم در ماني2
|