کد واحد |
نام درس
|
تعداد واحد
|
نظری
|
علمی
|
سرفصل
|
طرح درس
|
|
دو درس از دروس مبانی نظری اسلام
|
4
|
4
|
|
|
|
|
یک درس از دروس اخلاق اسلامی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
یک درس از دروس انقلاب اسلامی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
یک درس از دروس تاریخ و تمدن اسلام
|
2
|
2
|
|
|
|
|
یک درس از دروس آشنایی با منابع اسلامی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
ادبیات فارسی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
زبان انگلیسی عمومی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
تربیت بدنی (1)
|
1
|
|
1
|
|
|
|
تربیت بدنی(2)
|
1
|
|
1
|
|
|
|
جمعیت وتنظیم خانواده
|
2
|
2
|
|
|
|
|
دروس پایه دوره کارشناسی پیوسته
|
|
|
|
|
|
روشهای مطالعه و یادگیری
|
2
|
2
|
|
|
|
|
بیوشیمی مقدماتی
|
4
|
2
|
2
|
|
|
|
فیزیولوژی
|
3
|
3
|
|
|
|
|
آناتومی
|
1
|
1
|
|
|
|
|
آمار حیاتی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
مبانی روانشناسی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
جامعه شناسی پزشکی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
اپیدمیولوژی بیماریها
|
2
|
2
|
|
|
|
|
بهداشت عمومی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
میکروبشناسی عمومی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
انگل شناسی
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
دروس اختصاصی
|
|
|
|
|
|
تغذیه در دوره های زندگی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
تغذیه گروهها و شرایط ویژه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
خدمات تغذیه ای در نظام مراقبتهای بهداشتی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
اصول برنامه ریزی و مدیریت برنامه های تغذیه ای
|
2
|
2
|
|
|
|
|
ارزیابی وضع تغذیه
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
|
1
|
1
|
|
|
|
|
اصول آموزش و مشاوره تغذیه ای
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
بیماریهای ناشی از سوئ تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
رژیم درمانی (1)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
رژیم درمانی (2)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
روش تحقیق در علوم بهداشتی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
سمینار تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
پروژه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
دروس اصلی
|
|
|
|
|
|
بیوشیمی متابولیسم
|
4
|
3
|
1
|
|
|
|
بهداشت و مسمومیتهای غذایی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
میکروبشناسی مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
شیمی وتجزیه مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
اثر فرایند بر ارزش غذاها
|
2
|
2
|
|
|
|
|
تغذیه اساسی (1)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
تغذیه اساسی (2)
|
3
|
3
|
|
|
|
|
فیزیولوژی تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
زبان تخصصی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
اصول تنظیم برنامه های غذایی
|
1
|
1
|
|
0
|
0
|
|
اصول ایمونولوژی
|
1
|
1
|
|
|
|
|
داروشناسی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
مدیریت خدمات غذایی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
کاربرد رایانه در علوم تغذیه
|
1
|
|
1
|
|
|
|
اکولوژی غذا و تغذیه
|
2
|
2
|
|
|
|
|
پاتوفیزیولوژی
|
2
|
2
|
|
|
|
|
کارآموزی بخش صنایع
|
3
|
|
|
|
|
|
کارآموزی تغذیه در بیمارستانها
|
9
|
|
|
|
|
|
کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکز جامعه
|
6
|
|
|
|
|