نام واحد
|
تعداد عملی
|
تعداد نظری
|
تعداد کارآموزی
|
طرح درسی
|
سرفصل
|
protofilio
|
تغذیه پیشرفته 1و2 و 3و 4 |
- |
8 |
|
|
|
|
بیوشیمی پیشرفته |
- |
3 |
|
|
|
|
کاربرد رایانه در علوم زیستی |
2 |
- |
|
|
|
|
روشهای آزمایشگاهی در پژوهشهای تغذیه ای |
2 |
- |
|
|
|
|
تغذیه بالینی |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه و بیماریها(1) |
- |
2 |
|
|
|
|
اصول اپیدمیولوژی |
- |
2 |
|
|
|
|
اپیدمیولوژی سوء تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
روشهای آماری 1و2 |
- |
4 |
|
|
|
|
تنظیم متابولیسم |
- |
2 |
|
|
|
|
فیزیولوژی پیشرفته |
- |
4 |
|
|
|
|
روشهای آماری 3 |
- |
3 |
|
|
|
|
تغذیه و بیماریها (2) |
- |
2 |
|
|
|
|
سمینار تغذیه (1) |
- |
1 |
|
|
|
|
سمینار تغذیه(2) |
- |
1 |
|
|
|
|
پروژه انفرادی |
4 |
- |
|
|
|
|
اطلاع رسانی پزشکی |
0/5 |
0/5 |
|
|
|
|
آنزیم شناسی |
1 |
2 |
|
|
|
|
ژنتیک |
- |
2 |
|
|
|
|
ایمونولوژی |
2 |
2 |
|
|
|
|
بافت شناسی |
2 |
2 |
|
|
|
|
زیست شناسی ملکولی |
- |
2 |
|
|
|
|
بیوشیمی پیشرفته |
- |
4 |
|
|
|
|
شیمی یا بیوشیمی مواد غذایی |
- |
3 |
|
|
|
|
میکروب شناسی مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
سم شناسی مواد غذایی |
- |
2 |
|
|
|
|
تغذیه پیشرفته 1، 2، 3 |
- |
6 |
|
|
|
|
تغذیه درمانی پیشرفته |
- |
3 |
|
|
|
|
تغذیه جامعه |
- |
2 |
|
|
|
|
برنامه ریزی غذا و تغذیه |
1 |
2 |
|
|
|
|
روشهای اپیدمیولوژی 1 و 2 |
1 |
3 |
|
|
|
|
آموزش بهداشت |
- |
2 |
|
|
|
|
انسان شناسی تغذیه |
- |
2 |
|
|
|
|
اقتصاد بهداشت |
- |
2 |
|
|
|
|