در همایش روزجهانی ایمنی غذا مطرح شد؛ سالیانه ششصد میلیون نفر از افراد بشر درگیر بیماریهای حاصل از مصرف غذا می شوند

درخشش دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رویداد تخصصی ایده‌پردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی

برگزاری همایش علمی روز جهانی ایمنی غذا

بخشنامه جدید در خصوص تغییر ساعات کاری دانشگاه علوم پزشکی و مراکز تابعه

برگزاری اولین نشست مشترک مدیریتی معاونت بهداشت دانشگاه با دانشکده‌های تغذیه و علوم غذایی و بهداشت

فراخوان علمی سی و دومین اجلاس سراسری اقامه نماز

ﻣﻬﻠﺖ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ : ﺍﺯ ﺩﻫﻢ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ﻟﻐﺎﯾﺖ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﺮﺩﺍﺩ ﻣﺎﻩ 1404

کارگاه دو روزه با عناوین" کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش" و "چگونه اثربخشی پژوهش خود را افزایش دهیم؟"

کارگاه دو روزه حضوری و مجازی طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 2 و 3 اردیبهشت ماه 1404 در سالن کنفرانس EDC برگزار می شود.

    جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم نازنین پورسیدی (چهارشنبه 1404/02/17)

    عنوان پایاننامه: ارتباط میان وضعیت ویتامین D سرم با کم کاری تیروئید در بیماران اضافه وزن یا چاق مبتلا به کبد چرب غیر الکلی

    جلسه پیش دفاع از پایاننامه دکتری تخصصی آقای میثم زارع زاده (یکشنبه 1403/12/26)

    عنوان پایاننامه: ارتباط سطوح سرمی فسفولیپیدها با افزایش سن، شاخص تغذیه سالم، شاخص التهابی غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: نتایج حاصل از کوهورت آذر

    جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم سبا ساعتی (چهارشنبه 1403/12/22)

    عنوان پایاننامه: تاثیر مکمل یاری با صمغ بادام تلخ بر شاخص های استرس اکسیداتیو، التهابی و ایندوتوکسیمای متابولیک در زنان مبتلا به دیابت نوع 2

    جلسه پیش دفاع از پایاننامه دکتری تخصصی خانم آزاده دهقانی (چهارشنبه 1403/12/08)

    عنوان پایاننامه: تحلیل سیاستهای پیشگیری از کمخونی ناشی از فقر آهن در ایران و تدوین گزینه های سیاستی پیش رو

    جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد آقای محمدوصال بیدشکی (چهارشنبه 1403/12/08)

    عنوان پایاننامه: تاثیر مکمل یاری سین بیوتیک بر شاخص‌های بیوشیمیایی آسیب عضلانی، التهابی و وضعیت تغذیه‌ای در ورزشکاران حرفه‌ای فوتسال

    جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم راحله کمال زاده (دوشنبه 1403/12/06)

    عنوان پایاننامه: بررسی ارتباط شاخص انسولین رژیمی (DII) و شاخص کیفیت کربوهیدرات (CQI) با ترکیب بدن در ورزشکاران پاراالمپیک هموفیلی یا همودیالیزی: مطالعه ی مقطعی

    جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم گیتا وثوقی (چهارشنبه 1403/12/01)

    عنوان پایاننامه: تاثیر مصرف مکمل بورون بر وضعیت تغذیه ای، اندازه سنگ کلیه، بهبود علایم بالینی و برخی شاخص های بیوشیمیایی سرم و ادرار در بیماران مبتلا به سنگ کلیه: کارآزمایی بالینی دوسوکور تصادفی

    جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم زهرا بختیاری (دوشنبه 1403/11/01)

    عنوان پایاننامه: بررسی الگوهای غذایی، شاخص خوراک سالم، امتیاز تنوع رژیم غذایی و نمایه‌ی التهابی رژیم غذایی در بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو و ارتباط آن ها با شدت بیماری

      برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

      با عنوان: Application of Cheese Whey Containing Postbiotics of Lactobacillus acidophilus LA5 and Bifidobacterium animalis BB12 as a Preserving Liquid in High-Moisture Mozzarella

      برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

      با عنوان: Efficient imaging based on P - and N-codoped carbon dots for tracking division and viability assessment of lactic acid bacteria

      برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی در تغذیه

      با عنوان: Evaluation of Non-Celiac Gluten Sensitivity in Patients with Previous Diagnosis of Irritable Bowel Syndrome: A Randomized Double-Blind Placebo-Controlled Crossover Trial

      برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه

      با عنوان: Cost-Effectiveness of the US Food and Drug Administration Added Sugar Labeling Policy for Improving Diet and Health