وزارت بهداشت و درمان
معاونت آموزشی دانشگاه
معاونت دانشجویی و فرهنگی
دسترسی سریع
وزارت بهداشت و درمان
معاونت آموزشی دانشگاه
معاونت دانشجویی و فرهنگی
فارسی
English
صفحه اصلی
حوزه ریاست
ریاست دانشکده
مسئول دفتر ریاست
برنامه راهبردی و عملیاتی دانشکده
گزارش عملکرد
روسای قبلی دانشکده
روابط عمومی
درباره دانشکده
تاریخچه و معرفی دانشکده
گالری تصاویر
دفترچه تلفن
آدرس پستی دانشکده
تماس با ما
معاونتها
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
معاون آموزشی
اداره آموزش
امور دانشجویی
آموزشی
فرهنگی
رشته های تحصیلی
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکترا
فلوچارتها و فرایندهای امور آموزشی
فرمها، قوانین، دستورالعملها و آیین نامه ها
لاگ بوک
گروههای آموزشی
تقویم دانشگاهی
راهنمای آموزشی
شیوه نامه ارزیابی دانشجو در دانشکده
شیوه نامه اجرایی برنامه آموزشی
برنامه های کلاسی و امتحانی
لینک معاونت آموزشی در پیام رسان "بله"
معاونت تحقیقات و فناوری
معاون تحقیقات و فناوری
آزمایشگاهها
واحد انفورماتیک
کمیته اخلاق
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده
دفتر ارتباط با صنعت
مقدمه
اهداف
توانمندی ها
شرکتهای دانش بنیان
تماس با ما
راهنمای پایاننامه
راهنمای نگارش پایاننامه
چک لیست نگارش پایاننامه
فرم انتخاب استاد راهنما
فرم خلاصه خبر
فرم درخواست دفاع
فرم گواهی اصالت فارسی پایاننامه
فرم گواهی اصالت انگلیسی پایاننامه
فرم تعهد استاد راهنما
فرم گواهی رضایت
فرم معرفی نامه کار در آزمایشگاه
فرم تعهد برای انجام فعالیت در آزمایشگاه
درخواست بررسی کتاب چاپ شده
فلوچارتها و فرآیندهای امور پژوهشی
انتخاب و تصویب پایان نامه
فرآیند پایاننامه کارشناسی ارشد
داوری طرح پایان نامه
تسویه طرح پایان نامه
ژورنال کلاب
چک لیست امتیازدهی
اطلاع رسانی ها
راهنمای تهیه ژورنال کلاب
سیاستهای پژوهشی دانشگاه
معاونت اداری و مالی
اداره امور عمومی
آیین نامه های اداری مالی
آیین نامه اداری و استخدامی اعضای هیات علمی
آیین نامه اداری و استخدامی کارمندان غیر هیات علمی
واحدها
دفتر توسعه آموزش (EDO)
درباره EDO
اهداف دفتر توسعه آموزش
سرپرست
پیام
چارت سازمانی
شرح وظایف
برنامه راهبردی
برنامه عملیاتی
برنامه فعالیت دفتر توسعه آموزش
آیین نامه ها
آیین نامه آموزشی
آیین نامه دانش پژوهی
آیین نامه استعداد درخشان
آیین نامه هیئت علمی
آیین نامه دانشجوی نمونه
آیین نامه نقش ها و وظایف دفاتر توسعه آموزش
آیین نامه آموزش ترکیبی- تلفیقی
شیوه نامه آموزش ترکیبی-تلفیقی
فرم ها
کمیته ها
کمیته ارزشیابی
کمیته برنامه ریزی درسی
کمیته توانمندسازی اساتید
کمیته توسعه دانشجویی
کمیته آزمون
کمیته دانش پژوهی
کمیته آموزش پاسخگو
گزارش عملکرد دفتر توسعه آموزش دانشکده
کارگاههای آموزشی
پمفلت های آموزشی
طرح راد دانشکده
کمیته طرح راد
خدمات آموزش
وضعیت هیات علمی
دفتر توسعه آموزش
برنامه ریزی و اجرای دانشگاهی در راستای نقشه جامع علمی کشور
دوره آموزشی مدون در قالب کارگاه
فعالیتهای ویژه
آموزش دانشکده
سایر فعالیتها
مطالب آموزشی مفید
هسته استعدادهای درخشان
معرفی
مسئولین
آیین نامه ها
گزارش عملکرد هسته
شرایط عضویت و نحوه ثبت نام
اساتید مشاور حامی
دانشجویان عضو
جلسات
کارگاه ها
دفتر منتورینگ دانشکده
نظام استاد مشاور
آشنایی با نظام استاد مشاور
سرپرست
آیین نامه
فرمها
اساتید مشاور دانشکده
کتابخانه
درباره ما
پایگاههای اطلاعاتی تخصصی
شماره استاندارد بین المللی کتابخانه
سامانه منبع یاب
سامانه نوپا
گزارش عملکرد کتابخانه
اخبار و تازه های کتابخانه
اخبار کتابخانه
تازه ها
بروشور راهنمای استفاده از خدمات کتابخانه
آیین نامه های کتابخانه
آیین نامه های عضویت
خدمات کتابخانه
وجین در سایت کتابخانه
پرسش از کتابدار
off-compus و اتصال VPN
کارکنان
تماس با ما
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
لیست پایان نامه ها
مخزن دانش
نرم افزار آذرسا
ورود به سایت
راهنمای استفاده
کارگاه های آموزشی
اسلایدهای آموزشی
رضایت سنجی از خدمات کتابخانه
اساتید
میز خدمات الکترونیکی
دانش آموختگان
حمایت از خانواده، جوانی و جمعیت
نرم افزار آذرسا
دانشگاه
جستجو...
اخبار
ارتقاء - انتصاب
بولتن دانشجویی
اخبار دفاع پایان نامه ها و سمینارها
ژورنال کلاب
درخشش دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رویداد تخصصی ایدهپردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی
رویداد تخصصی ایدهپردازی با محوریت نوآوری در حوزه علوم پزشکی، روز شنبه سوم خرداد ماه در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت برگزار شد.
1404/03/07
برگزاری همایش علمی روز جهانی ایمنی غذا
دانشکده تغذیه و علوم غذایی با همکاری انجمن علمی دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و انجمن صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی و معاونت غذا و داروی استان آذربایجانشرقی و دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار میکن ...
1404/03/06
بخشنامه جدید در خصوص تغییر ساعات کاری دانشگاه علوم پزشکی و مراکز تابعه
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز اصلاحیه بخشنامه در خصوص تغییر ساعات کاری دانشگاه و مراکز تابعه را صادر کرد.
1404/03/06
برگزاری اولین نشست مشترک مدیریتی معاونت بهداشت دانشگاه با دانشکدههای تغذیه و علوم غذایی و بهداشت
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، اولین جلسه هماهنگی مدیریتی معاونت بهداشت دانشگاه با دانشکدههای بهداشت و تغذیه با حضور معاون بهداشت دانشگاه، روسای دانشکده ها، مدیران گروههای آموزشی دانشکده ها و مدیران گروه های کارشناسی مرکز بهداشت استان با هدف تقویت همکاریهای مشترک برگزار شد.
1404/03/03
اطلاع رسانی کارگاه آموزشی " آشنایی با هوش مصنوعی به عنوان دستیار در علوم پزشکی"
مرکز آموزش هوشمند دانشگاه برگزار می نماید
1404/02/31
بازدید دانشجویان علوم پزشکی تبریز از غارهای پنیرسازی لیقوان به همت انجمن علمی- دانشجویی بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
.
1404/02/29
آرشیو
انتصاب سرکار خانم دکتر مریم ثقفی اصل به سمت مسئول اساتید مشاور
تبریک
1404/02/14
انتصاب سرکار خانم دکتر پروین دهقان به سمت معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تبریک
1403/12/28
انتصاب سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور به سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تبریک
1403/12/27
انتصاب جناب آقای دکتر رضا مهدوی بعنوان عضو هیأت ممیزه دانشگاه
تبریک
1403/11/27
آرشیو
اطلاع رسانی کارگاه آموزشی " آشنایی با هوش مصنوعی به عنوان دستیار در علوم پزشکی"
مرکز آموزش هوشمند دانشگاه برگزار می نماید
1404/02/31
فراخوان علمی سی و دومین اجلاس سراسری اقامه نماز
ﻣﻬﻠﺖ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ : ﺍﺯ ﺩﻫﻢ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ﻟﻐﺎﯾﺖ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﺮﺩﺍﺩ ﻣﺎﻩ 1404
1404/02/28
برگزاری کارگاه عملی " نحوه برخورد با مصدوم ترومایی"
ویژه مدیران و کارشناسان
1404/02/22
برگزاری کنگره بین المللی سلامت در اربعین
زمان 4 الی 6 تیرماه 1404
1404/02/17
آرشیو
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم نازنین پورسیدی (چهارشنبه 1404/02/17)
عنوان پایاننامه: ارتباط میان وضعیت ویتامین D سرم با کم کاری تیروئید در بیماران اضافه وزن یا چاق مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
1404/02/08
جلسه پیش دفاع از پایاننامه دکتری تخصصی آقای میثم زارع زاده (یکشنبه 1403/12/26)
عنوان پایاننامه: ارتباط سطوح سرمی فسفولیپیدها با افزایش سن، شاخص تغذیه سالم، شاخص التهابی غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: نتایج حاصل از کوهورت آذر
1403/12/20
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم سبا ساعتی (چهارشنبه 1403/12/22)
عنوان پایاننامه: تاثیر مکمل یاری با صمغ بادام تلخ بر شاخص های استرس اکسیداتیو، التهابی و ایندوتوکسیمای متابولیک در زنان مبتلا به دیابت نوع 2
1403/12/20
جلسه پیش دفاع از پایاننامه دکتری تخصصی خانم آزاده دهقانی (چهارشنبه 1403/12/08)
عنوان پایاننامه: تحلیل سیاستهای پیشگیری از کمخونی ناشی از فقر آهن در ایران و تدوین گزینه های سیاستی پیش رو
1403/11/23
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد آقای محمدوصال بیدشکی (چهارشنبه 1403/12/08)
عنوان پایاننامه: تاثیر مکمل یاری سین بیوتیک بر شاخصهای بیوشیمیایی آسیب عضلانی، التهابی و وضعیت تغذیهای در ورزشکاران حرفهای فوتسال
1403/11/23
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم راحله کمال زاده (دوشنبه 1403/12/06)
عنوان پایاننامه: بررسی ارتباط شاخص انسولین رژیمی (DII) و شاخص کیفیت کربوهیدرات (CQI) با ترکیب بدن در ورزشکاران پاراالمپیک هموفیلی یا همودیالیزی: مطالعه ی مقطعی
1403/11/23
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم گیتا وثوقی (چهارشنبه 1403/12/01)
عنوان پایاننامه: تاثیر مصرف مکمل بورون بر وضعیت تغذیه ای، اندازه سنگ کلیه، بهبود علایم بالینی و برخی شاخص های بیوشیمیایی سرم و ادرار در بیماران مبتلا به سنگ کلیه: کارآزمایی بالینی دوسوکور تصادفی
1403/11/23
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم زهرا بختیاری (دوشنبه 1403/11/01)
عنوان پایاننامه: بررسی الگوهای غذایی، شاخص خوراک سالم، امتیاز تنوع رژیم غذایی و نمایهی التهابی رژیم غذایی در بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو و ارتباط آن ها با شدت بیماری
1403/10/24
جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم شیرین سهیلی فرد (چهارشنبه 1403/10/19)
عنوان پایاننامه: ارتباط متابولیک فنوتیپ های متفاوت چاقی و دریافت رژیمی آنها با شاخص آتروژنیک پلاسما در جمعیت کوهورت آذر
1403/10/16
آرشیو
برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی
با عنوان: Application of Cheese Whey Containing Postbiotics of Lactobacillus acidophilus LA5 and Bifidobacterium animalis BB12 as a Preserving Liquid in High-Moisture Mozzarella
شنبه 1402/08/13
برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی
با عنوان: Efficient imaging based on P - and N-codoped carbon dots for tracking division and viability assessment of lactic acid bacteria
دوشنبه 1402/03/22
برگزاری ژورنال کلاب گروه بیوشیمی و رژیم درمانی در تغذیه
با عنوان: Evaluation of Non-Celiac Gluten Sensitivity in Patients with Previous Diagnosis of Irritable Bowel Syndrome: A Randomized Double-Blind Placebo-Controlled Crossover Trial
يکشنبه 1402/03/07
برگزاری ژورنال کلاب گروه تغذیه در جامعه
با عنوان: Cost-Effectiveness of the US Food and Drug Administration Added Sugar Labeling Policy for Improving Diet and Health
دوشنبه 1402/03/01
آرشیو