جزئیات کارشناسی ارشد - رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

  كد درس

                    نام درس

تعدادواحد

نظری

عملی

سرفصل

طرح درس

منابع

دروس كمبود يا جبراني دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

01

سیستم های اطلاع رسانی پزشکی

1

0/5 

0/5

 

 

 

02

کلیات بهداشت محیط

2

2

-

 

 

 

03

میکروب شناسی عمومی

2

2

-

 

 

 

04

شیمی تجزیه

2

2

-

 

 

 

05

اصول سم شناسی

2

2

-

 

 

 

06

اصول تغذیه انسان

2

2

-

 

 

 

07

میکروب شناسی مواد غذایی

2

2

-

 

 

 

08

شیمی مواد غذایی

2

2

-

 

 

 

09

اصول نگهداری مواد غذایی

2

2

-

 

 

 

10

ایمنی مواد غذایی

2

2

-

 

 

 

11

آمار حیاتی و کاربرد کامپیوتر در علوم بهداشتی

2

1/5

0/5

 

 

 

دروس اختصاصي اجباري دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

12

ایمنی و کیفیت میکروبی مواد غذایی

3

2

1

 

 

 

13

ایمنی شیمیایی مواد غذایی

3

2

1

 

 

 

14

بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها

2

1

1

 

 

 

15

ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده ها

2

2

-

 

 

 

16

ایمنی غلات، میوه و سبزی

2

2

-

 

 

 

17

آلودگی محیطی مواد غذایی

2

1

1

 

 

 

18

سیستم های مدیریت ایمنی غذا

2

1

1

 

 

 

19

روش های نمونه برداری مواد غذایی

2

2

-

 

 

 

20

سمینار

1

-

1

 

 

 

21

پروژه

1

-

1

 

 

 

22

پایان نامه

6

-

-

 

 

 

دروس اختصاصي اختياري دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

23

اپیدمیولوژی و روشهای ارزیابی خطر

2

2

-

 

 

 

24

بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری

2

2

-

 

 

 

25

استانداردها و قوانین مواد غذایی

2

2

-

 

 

 

26

اطلاع رسانی مخاطرات غذا

2

2

-

 

 

 

27

بهداشت محیط در صنایع غذایی

2

2

-

 

 

 

28

ایمنی و کیفیت آب آشامیدنی

2

2

-