كد درس
|
نام درس
|
تعدادواحد
|
نظری
|
عملی
|
سرفصل
|
طرح درس
|
منابع
|
دروس كمبود يا جبراني دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
|
01
|
سیستم های اطلاع رسانی پزشکی
|
1
|
0/5
|
0/5
|
|
|
|
02
|
کلیات بهداشت محیط
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
03
|
میکروب شناسی عمومی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
04
|
شیمی تجزیه
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
05
|
اصول سم شناسی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
06
|
اصول تغذیه انسان
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
07
|
میکروب شناسی مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
08
|
شیمی مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
09
|
اصول نگهداری مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
10
|
ایمنی مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
11
|
آمار حیاتی و کاربرد کامپیوتر در علوم بهداشتی
|
2
|
1/5
|
0/5
|
|
|
|
دروس اختصاصي اجباري دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
|
12
|
ایمنی و کیفیت میکروبی مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
13
|
ایمنی شیمیایی مواد غذایی
|
3
|
2
|
1
|
|
|
|
14
|
بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
15
|
ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده ها
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
16
|
ایمنی غلات، میوه و سبزی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
17
|
آلودگی محیطی مواد غذایی
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
18
|
سیستم های مدیریت ایمنی غذا
|
2
|
1
|
1
|
|
|
|
19
|
روش های نمونه برداری مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
20
|
سمینار
|
1
|
-
|
1
|
|
|
|
21
|
پروژه
|
1
|
-
|
1
|
|
|
|
22
|
پایان نامه
|
6
|
-
|
-
|
|
|
|
دروس اختصاصي اختياري دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
|
23
|
اپیدمیولوژی و روشهای ارزیابی خطر
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
24
|
بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شرایط اضطراری
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
25
|
استانداردها و قوانین مواد غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
26
|
اطلاع رسانی مخاطرات غذا
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
27
|
بهداشت محیط در صنایع غذایی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
28
|
ایمنی و کیفیت آب آشامیدنی
|
2
|
2
|
-
|
|
|
|
|