تاریخ : شنبه 7 مهر 1397
کد 992

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خانم آرزو خضرلو (یکشنبه 97/7/8)

با عنوان: بررسی ویژگی­های فیلم خوراکی سدیم کازئینات حاوی صمغ فارسی و عصاره زنجبیل و اثر آن بر شاخص­های کیفی فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچالی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد



عنوان: بررسی ویژگی­های فیلم خوراکی سدیم کازئینات حاوی صمغ فارسی و عصاره زنجبیل و اثر آن بر شاخص­های کیفی فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچالی


نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم آرزو خضرلو
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما : جناب آقای دکتر احسانی
تاریخ: 97/7/8
زمان : 13 ظهر
مکان :کلاس 7 دانشکده