با عنوان: بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی سدیم کازئینات حاوی صمغ فارسی و عصاره زنجبیل و اثر آن بر شاخصهای کیفی فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچالی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی ویژگیهای فیلم خوراکی سدیم کازئینات حاوی صمغ فارسی و عصاره زنجبیل و اثر آن بر شاخصهای کیفی فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچالی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم آرزو خضرلو
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر احسانی
تاریخ: 97/7/8
زمان : 13 ظهر
مکان :کلاس 7 دانشکده