با عنوان: اثر زعفران بر میزان بیان سطح پلاسمایی miR- 21 و عوامل بیوشیمیایی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آترواسکلروز
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: اثر زعفران بر میزان بیان سطح پلاسمایی miR- 21 و عوامل بیوشیمیایی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به آترواسکلروز
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم شوناز احمدی خطیر
رشته : علوم تغذیه
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر استاد رحیمی
تاریخ: 97/7/8
زمان : 11 صبح
مکان :کلاس 7 دانشکده