تاریخ : چهارشنبه 24 مرداد 1397
کد 959

جلسه سمینار آقای بهزاد ابراهیمی دانشجوی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی برگزار شد

با عنوان: مروری بر خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و امولسیفایری صمغ‌های تراگاکانت، دانه ریحان و بالنگو ترشح شده از گیاهان بومی ایران
جلسه سمینار آقای بهزاد ابراهیمی دانشجوی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با موضوع « مروری بر خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و امولسیفایری صمغ‌های تراگاکانت، دانه ریحان و بالنگو ترشح شده از گیاهان بومی ایران» به استاد راهنمایی آقای دکتر همایونی در مورخه 97/05/23 رأس ساعت 11 در کلاس 7 برگزار شد.