تاریخ : چهارشنبه 6 تير 1397
کد 941

جلسه دفاع خانم مریم فرشیدی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

باعنوان: تأثیر سیستم ضد میکروبی لاکتوپراکسیداز به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر روی ماندگاری میگو در دمای یخچال
جلسه دفاع خانم مریم فرشیدی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با موضوع « تأثیر سیستم ضد میکروبی لاکتوپراکسیداز به همراه پوشش پروتئین آب پنیربر روی ماندگاری میگو در دمای یخچال» به استاد راهنمایی آقای دکتر احسانی و داوری اساتید محترم جناب آقای دکتر تربتی، سرکار خانم دکتر دهقان و دکتر قاسم‌پور د ر مورخه 6/04/97 رأس ساعت 10 در کلاس 7 برگزار شد.