با عنوان: تاثیر سیستم ضد میکروبی لاکتو پراکسیداز به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر روی ماندگاری میگو در دمای یخچال
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: تاثیر سیستم ضد میکروبی لاکتو پراکسیداز به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر روی ماندگاری میگو در دمای یخچال
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم مریم فرشیدی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتراحسانی
تاریخ: 6/4/97
زمان : 9 صبح
مکان :کلاس 7 دانشکده