تاریخ : يکشنبه 3 تير 1397
کد 937

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خانم مریرم فرشیدی (چهارشنبه 6/4/97)

با عنوان: تاثیر سیستم ضد میکروبی لاکتو پراکسیداز به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر روی ماندگاری میگو در دمای یخچال
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد



عنوان:  تاثیر سیستم ضد میکروبی لاکتو پراکسیداز  به همراه پوشش پروتئین آب پنیر  بر روی ماندگاری میگو در دمای یخچال


نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم مریم فرشیدی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما : جناب آقای دکتراحسانی
تاریخ: 6/4/97
زمان :  9 صبح
مکان :کلاس 7 دانشکده