تاریخ : شنبه 2 تير 1397
کد 935

جلسه سمینار کارشناسی ارشد آقای سید علیرضا بنی هاشمی (یکشنبه 3/4/97)

با عنوان: بررسی روش های تولید، اثرات و کاربرد پپتیدهای ریز فعال در مواد غذایی

جلسه سمینار کارشناسی ارشد

عنوان: بررسی روش های تولید، اثرات و کاربرد پپتیدهای ریز فعال در مواد غذایی
 

نام و نام خانوادگی دانشجو :   آقای سید علیرضا بنی هاشمی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما : جناب آقای دکتر احسانی
تاریخ: 3/4/97
زمان :  10 صبح
مکان : کلاس7 دانشکده