با عنوان: امکان سنجی استفاده از فیلم نانو کامپوزیت ضد میکروبی دی اکسید تیتانیوم – نانو سلولز – پروتئین آب پنیر و اسانس رزماری در افزایش ماندگاری گوشت گوسفند در یخچال
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: امکان سنجی استفاده از فیلم نانو کامپوزیت ضد میکروبی دی اکسید تیتانیوم – نانو سلولز – پروتئین آب پنیر و اسانس رزماری در افزایش ماندگاری گوشت گوسفند در یخچال
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای محمود علیزاده
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتراحسانی
تاریخ: 30/3/97
زمان : 10 صبح
مکان : تالار دانشکده