تاریخ : دوشنبه 28 اسفند 1396
کد 870

دستاوردهای دانشکده تغذیه و علوم غذایی

دستاوردهای دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی طی 2 سال اخیر:
ترجمه و چاپ کتاب کراوس 2017 توسط دانشجویان دکتری علوم تغذیه و زیر نظر آقای دکتر محمد علیزاده در سال 1396. Description: C:\Users\admin\Desktop\ترجمه کتای دکتر علیزاده.jpg
  • چاپ کتاب ضروریات تغذیه و رژیم درمانی توسط آقای دکتر علی طریقت اسفنجانی در سال 1395.
Description: C:\Users\admin\Desktop\چاپ کتاب دکتر طریقت.jpg
  • تولید مربای فراسودمند با استفاده از شیره‌ی خرما بعنوان شیرین‌کننده و پکتین آمیدی با درجه‌ی متوکسیلاسیون پایین دارای خواص پری‌بیوتیک توسط آقای دکتر عزیز همایونی راد در سال 1395.
Description: C:\Users\admin\Desktop\بسته بندی گوشت (2).jpg
  • محققان گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با همکاری دکتر علیرضا استاد رحیمی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به تولید تخم مرغ‌هایی با سطح بالای اسید فولیک شدند در سال 1396.
Description: C:\Users\admin\Desktop\تخم مرغ.jpg
  • طراحی نوعی نانوکامپوزیت توسط آقای دکتر علی احسانی و دانشجوی کارشناسی ارشد، آقای محمود علیزاده ثانی که می‌تواند به عنوان بسته‌بندی‌ فعال و به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز به‌کار گرفته شود در سال 1396.
Description: C:\Users\admin\Desktop\بسته بندی گوشت (1).jpg