تاریخ : سه شنبه 17 بهمن 1396
کد 846

خریداری دستگاه هضم و تقطیر

خریداری دستگاه هضم و تقطیر برای اندازه‌گیری مواد ازته به روش کلدال
خریداری دستگاه هضم و تقطیر برای اندازه‌گیری مواد ازته به روش کلدال
خانم دکتر مهناز طبیبی آذر، سرپرست آزمایشگاه شیمی و تجزیه‌ی مواد غذایی در ارتباط با خرید دستگاه کلدال فرمودند:
روش کلدال یا کجلدال روش معتبر و بین المللی برای اندازه‌گیری کمی نیتروژن در مواد شیمیایی است و یکی از سرفصل‌های عملی درس تجزیه مواد غذایی در مقطع کارشناسی تغذیه و علوم صنایع غذایی می‌باشد. این دستگاه برای تجزیه و آنالیز مواد غذایی از نظر مقدار ازت پروتئینی و غیر پروتئینی بکار می‌رود. با توجه به بخارات اسیدی ناشی از اسید سولفوریک امکان انجام آزمایش به روش سنتی با خطرات سلامتی همراه بود که با خریداری و نصب این دستگاه در آزمایشگاه شیمی و تجزیه‌ی مواد غذایی این مشکل مرتفع گردید. با خریداری و نصب دستگاه‌های جدید، این آزمایشگاه آمادگی همکاری با کلیه‌ی اساتید و دانشجویان دانشکده‌ی تغذیه و علوم غذایی را دارد.
خریداری تجهیزات پخت مواد غذایی برای آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی
دستگاه‌های رایج برای فرآیندهای پخت مواد غذایی مانند سرخ کردن عمیق، سرخ کردن بدون روغن، بخارپز کردن، مایکروویو، فر حرارتی، زودپز و آرام پز جهت بررسی اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی و فرمولاسیون آن برای آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی دانشکده خریداری گردید.