دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی
پویایی محیط، کمبود منابع، ضرورت تحقق اهداف اصلی به ویژه در حیطهی آموزش، هر سازمانی را ملزم به اتخاذ بهترین راهبردها میسازد. از این رو دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی به منظور ارتقاء سطح علمی و کارایی این دانشکده و ارائه چشم انداز تعیین شده، اقدام به تدوین برنامهی استراتژیک جهت دستیابی به این اهداف نموده است.
بعد از 6 ماه تلاش، در جلسهی اعضای هیأت رئیسهی دانشکده در مورخهی 9/11/96 با حضور آقای دکتر احسانی، رئیس محترم دانشکده و معاونین آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، برنامهی استراتژیک سال 1401-1397 دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با موفقیت تصویب و نهایی گردید. در نهایت از زحمات اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز که عضو تیم تدوین برنامه استراتژیک دانشکده به شرح زیر بودند کمال تشکر و قدردانی نموده و امید است با عملیاتی شدن برنامه تدوین شده شاهد به بار نشستن آن در طی چهار سال آتی باشیم.
آقایان دکتر احسانی، دکتر عباسعلیزاد، دکتر طریقت، دکتر برزگر، دکتر مهدوی، دکتر پورقاسم، دکتر علیزاده، خواجه بیشک، مقدم، زادحیدر
خانمها دکتر ابراهیمی، دکتر رف رف، جودیان، عزیزی، فرومندی، حق روان، کریمی، یدرنجی، مهاجری، قالیچی