تاریخ : چهارشنبه 29 آذر 1396
کد 825

تقدیر ویژه دکتر احسانی از دست اندر کاران دانشکده تغذیه در طی بازدید هیئت بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی

دکتر علی احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی پس از بازدید هیئت بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی که هفته گذشته انجام گرفته بود از دست اندر کاران آن تقدیر و تشکر نمودند .
تقدیر ویژه  دکتر احسانی از دست اندر کاران دانشکده تغذیه در طی بازدید هیئت بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی

آقای دکتر علی احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی پس از بازدید هیئت بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی که هفته گذشته انجام گرفته بود از دست اندر کاران آن تقدیر و تشکر نمودند .
در این نامه که به شرح ذیل می باشد آقای دکتر احسانی ضمن تشکر از همکاران آینده ای روشن و موفق را برای دانشکده خواستار شدند.
بسمه تعالی
بدینوسیله از تمامی همکاران عزیز که در بازدید هیئت بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی که در روز پنجشنبه 23/9/1396 به شرح ذیل کمک نمودند  کمال تشکر و امتنان را دارم و امید آن را داریم که با زحمات شما عزیزان آینده ای روشن و سر شار از   موفقیت را برای دانشکده شاهد باشیم.
1-    جناب آقای دکتر تقی زادیه
که با وجود مشکل جسمی و تاکید بر استراحت، متواضعانه در جلسه شرکت نموده و از حیثیت دانشکده و دانشگاه دفاع نمودند.
2-    جناب آقای مهندس غلامرضا مقدم
که با اینکه می توانستند قانونا درمرخصی باشند و برای هرکس این ایام فقط یکی دو بار تکرار می شود ، احساس تکلیف و وظیفه نموده و شبانه روز تلاش و مداومت نمودند و از یک ماه قبل تا دم در گیت خروجی پرواز بنده و میهمانان را مشایعت و مدیریت نمودند. واقعا به این کارمند وظیفه شناس و مسئولیت پذیر دست مریزاد و خسته نباشید می گویم.

3-    سرکار خانم  دکتر عباسعلیزاد فرهنگی
که با آماده نمودن مدارک مربوطه و جابجا کردن کلاس خود درروز بازدید و ایجاد زیرساخت های لازم و هماهنگی معاونت آموزشی سهم بسزایی داشتند.

4-    جناب آقای دکتر علی طریقت
 که با حضور و مدیریت آزمایشگاهها و مشاوره به اینجانب کمکهای مهمی را نمودند.
5-    اعضای محترم گروه علوم وصنایع غذایی
 که حضور به موقع و فعالی را داشتند بویژه سرکار خانم دکتر قاسم پور که در آماده کردن مدارک مربوطه، هفته ها زحمت کشیدند و وقت گذاشتند. و همچنین جناب آقای دکتر همایونی که علی الخصوص با قرائت قرآن آغازین با صوت بسیار زیبا، زینت بخش مجلس اصلی بودند و همکاران عزیز که شرکت فعال در جلسات داشتند.

6-    سرکار خانم کریمی
که درتهیه و جمع آوری منابع کمک شایانی کردند.
7-    جناب آقای بلندی
که با حضور مستمر، پیگیر کارهای مرتبط بودند.
8-    کارشناسان آزمایشگاهها
که با آماده سازی فضا و تجهیزات آزمایشگاهی فعالیت مناسبی داشتند.
9-    از کلیه همکاران خدمات عزیز
 که در آماده سازی فضای فیزیکی دانشکده تلاش وافر داشتند.
10-    همکاران واحدهای سمعی وبصری ، فناوری اطلاعات و دیگر عزیزان که یاریگر ما بودند.
                         
                                                                                                               دکتر علی احسانی
                                                                                                 رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی