اعضای بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی جهت تأسیس رشته دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی از قسمتهای مختلف دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دکتر هدایت حسینی (دبیر محترم بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی)، دکتر محمد مرتضویان و دکتر سید محمد مظلومی (از دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و شیراز ) اعضای بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی از آزمایشگاهها و امکانات دانشکده تغذیه وعلوم غذایی بازدید کردند.
سپس در جلسهای که با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشدو دکترای ) شرکت نمودند.
به گزارش فوق دکتر احسانی رئیس دانشکده در ابتدای جلسه طی سخنان کوتاهی خلاصهای از اهم فعالیتهای انجام یافته طی چند ماه اخیر برای رفع مشکلات موجود و ارتقاء سطح خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز را ارائه نمود.
در ادامه دکتر علی تقی زادیه معاون آموزشی دانشگاه آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جهت برطرف نمودن مشکلات احتمالی و آماده نمودن زیر ساختهای آزمایشگاهی مورد نیاز جهت تأسیس رشته را اعلام کرد.
همچنین دکتر حسینی دبیر محترم بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی ضمن ابراز رضایت از روند آموزشی و پژوهشی دانشجویان دکترای علوم و صنایع غذایی ، اظهار امیدواری نمود با تصویب پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بهداشت و ایمنی در دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آیندهی نزدیک، سطح فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بیش از پیش افزایش یابد.