تالیف کتاب اصول کار میکروبی در آزمایشگاه میکروبیولوژی توسط دکتر احسانی
به اطلاع همکاران و دانشجویان عزیز می رساند کتاب "اصول کار میکروبی در آزمایشگاه میکروبیولوژی" تالیف آقای دکتر علی احسانی، استاد گروه صنایع غذایی به همراه دو نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی به زیور چاپ آراسته گردید.
این کتاب در راستای دسترسی آسان دانشجویان، که به نحوی در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی واحد درسی می گذرانند یا پایان نامه مرتبط دارند می تواند مفید واقع شود. سعی شده است سرفصل های کتاب منطبق بر سرفصل های مصوب وزارتی باشد.
این کتاب توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حمایت مرکز تحقیقات علوم تغذیه در تیراژ 1000 نسخه چاپ شده است