مراسم معارفه و آشنایی دانشجویان جدیدالورود دانشکده با قوانین و آیین نامه های آموزشی علوم و صنایع غذایی در دانشکده با حضور دکتراحسانی رئیس دانشکده،دکترطریقت معاون تحقیقات و فناوری دانشکده و اعضاء هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی و دانشجویان جدیدالورود و امور عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی در این مراسم دکتر علی احسانی، رئیس دانشکده ضمن عرض تبریک به دانشجویان جدیدالورود، توضیح مختصری در مورد دانشکده و تیپ دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارائه کرده و یادآور شدند که دانشکده تغذیه و علوم غذایی به عنوان جامع ترین دانشکده در منطقه شمالغرب کشور از لحاظ دارا بودن اساتید مجرب و وجود تمامی رشته های مرتبط با تغذیه و صنایع غذایی تعریف شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
در ادامه مراسم دکتر طریقت معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود و تبریک ورود به دانشگاه به ایراد سخنرانی در خصوص مقررات آموزشی و پژوهشی پرداختند.
در پایان مراسم اعضاء محترم هیأت علمی و کارشناسان محترم گروه ضمن معرفی خود،سال تحصیلی جدی را به دانشجویان تبریک گفتند.

