وزارت بهداشت و درمان
معاونت آموزشی دانشگاه
معاونت دانشجویی و فرهنگی
دسترسی سریع
وزارت بهداشت و درمان
معاونت آموزشی دانشگاه
معاونت دانشجویی و فرهنگی
فارسی
English
صفحه اصلی
حوزه ریاست
ریاست دانشکده
مسئول دفتر ریاست
برنامه راهبردی و عملیاتی دانشکده
گزارش عملکرد
روسای قبلی دانشکده
روابط عمومی
درباره دانشکده
تاریخچه و معرفی دانشکده
گالری تصاویر
دفترچه تلفن
آدرس پستی دانشکده
تماس با ما
معاونتها
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
معاون آموزشی
اداره آموزش
امور دانشجویی
آموزشی
فرهنگی
رشته های تحصیلی
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکترا
فلوچارتها و فرایندهای امور آموزشی
فرمها، قوانین، دستورالعملها و آیین نامه ها
لاگ بوک
گروههای آموزشی
تقویم دانشگاهی
راهنمای آموزشی
شیوه نامه ارزیابی دانشجو در دانشکده
شیوه نامه اجرایی برنامه آموزشی
برنامه های کلاسی و امتحانی
لینک معاونت آموزشی در پیام رسان "بله"
معاونت تحقیقات و فناوری
معاون تحقیقات و فناوری
آزمایشگاهها
واحد انفورماتیک
کمیته اخلاق
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده
دفتر ارتباط با صنعت
مقدمه
اهداف
توانمندی ها
شرکتهای دانش بنیان
تماس با ما
راهنمای پایاننامه
راهنمای نگارش پایاننامه
چک لیست نگارش پایاننامه
فرم انتخاب استاد راهنما
فرم خلاصه خبر
فرم درخواست دفاع
فرم گواهی اصالت فارسی پایاننامه
فرم گواهی اصالت انگلیسی پایاننامه
فرم تعهد استاد راهنما
فرم گواهی رضایت
فرم معرفی نامه کار در آزمایشگاه
فرم تعهد برای انجام فعالیت در آزمایشگاه
درخواست بررسی کتاب چاپ شده
فلوچارتها و فرآیندهای امور پژوهشی
انتخاب و تصویب پایان نامه
فرآیند پایاننامه کارشناسی ارشد
داوری طرح پایان نامه
تسویه طرح پایان نامه
ژورنال کلاب
چک لیست امتیازدهی
اطلاع رسانی ها
راهنمای تهیه ژورنال کلاب
معاونت اداری و مالی
اداره امور عمومی
آیین نامه های اداری مالی
آیین نامه اداری و استخدامی اعضای هیات علمی
آیین نامه اداری و استخدامی کارمندان غیر هیات علمی
واحدها
دفتر توسعه آموزش (EDO)
درباره EDO
اهداف دفتر توسعه آموزش
سرپرست
پیام
چارت سازمانی
شرح وظایف
برنامه راهبردی
برنامه عملیاتی
برنامه فعالیت دفتر توسعه آموزش
آیین نامه ها
آیین نامه آموزشی
آیین نامه دانش پژوهی
آیین نامه استعداد درخشان
آیین نامه هیئت علمی
آیین نامه دانشجوی نمونه
آیین نامه نقش ها و وظایف دفاتر توسعه آموزش
آیین نامه آموزش ترکیبی- تلفیقی
شیوه نامه آموزش ترکیبی-تلفیقی
فرم ها
کمیته ها
کمیته ارزشیابی
کمیته برنامه ریزی درسی
کمیته توانمندسازی اساتید
کمیته توسعه دانشجویی
کمیته آزمون
کمیته دانش پژوهی
کمیته آموزش پاسخگو
گزارش عملکرد دفتر توسعه آموزش دانشکده
کارگاههای آموزشی
پمفلت های آموزشی
طرح راد دانشکده
کمیته طرح راد
خدمات آموزش
وضعیت هیات علمی
دفتر توسعه آموزش
برنامه ریزی و اجرای دانشگاهی در راستای نقشه جامع علمی کشور
دوره آموزشی مدون در قالب کارگاه
فعالیتهای ویژه
آموزش دانشکده
سایر فعالیتها
مطالب آموزشی مفید
هسته استعدادهای درخشان
معرفی
مسئولین
آیین نامه ها
گزارش عملکرد هسته
شرایط عضویت و نحوه ثبت نام
اساتید مشاور حامی
دانشجویان عضو
جلسات
کارگاه ها
دفتر منتورینگ دانشکده
نظام استاد مشاور
آشنایی با نظام استاد مشاور
سرپرست
آیین نامه
فرمها
اساتید مشاور دانشکده
کتابخانه
درباره ما
پایگاههای اطلاعاتی تخصصی
شماره استاندارد بین المللی کتابخانه
سامانه منبع یاب
سامانه نوپا
گزارش عملکرد کتابخانه
اخبار و تازه های کتابخانه
اخبار کتابخانه
تازه ها
بروشور راهنمای استفاده از خدمات کتابخانه
آیین نامه های کتابخانه
آیین نامه های عضویت
خدمات کتابخانه
وجین در سایت کتابخانه
پرسش از کتابدار
off-compus و اتصال VPN
کارکنان
تماس با ما
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
لیست پایان نامه ها
مخزن دانش
نرم افزار آذرسا
ورود به سایت
راهنمای استفاده
کارگاه های آموزشی
اسلایدهای آموزشی
رضایت سنجی از خدمات کتابخانه
اساتید
میز خدمات الکترونیکی
دانش آموختگان
حمایت از خانواده، جوانی و جمعیت
نرم افزار آذرسا
دانشگاه
جستجو...
تاریخ :
دوشنبه 6 شهريور 1396
کد
800
گرامیداشت روز کارمند:
بی شک رکن اساسی هرسازمان نیروی انسانی فعال است.
دکتراحسانی در مراسم گرامی داشت روز کارمند با تاکید براهیمت نیروی انسانی در ارتقا و کارامدی سیستم، بر لزوم شفا سازی فعالیت ها تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی ، دکتر علی احسانی رئیس دانشکده تغذیه وعلوم غذایی در مراسم گرامیداشت روز کارمند ضمن تشکر از خدمات و فعالیت های کلیه کارکنان دانشکده ابراز داشت: باتوجه به اینکه مشتریان دانشکده افراد برگزیده وباهوش جامعه هستند و دانشکده در رشته های Ph.Dو کارشناسی ارشد دانشجو دارد بایستی کلیه فعالیت ها با برنامه ریزی صحیح و بدون کوچکترین اشکالی انجام گیرد و کلیه قسمت های دانشکده فعال و پاسخگو باشند.
وی با تشکر از کلیه همکاران حوزه های پژوهشی ، آموزشی ، اداری ومالی دانشکده ، اذعان داشت: البته اعتقاد براین است که شفاف سازی لازم جهت شناسایی کارکنان کوشا از سایرین در جهت استفاده از ابزار های تشویقی و غیره صورت گیرد.
دکتراحسانی با اشاره به فعالیتهای خوبی که در زمینه های عمرانی ، تجهیزاتی ، تصویب رشته های جدید ، و برنامه ریزی های آتی دانشکده در کنار وظایف روزمره دانشکده صورت گرفته ، آن را نشان از انسجام و سخت کوشی همکاران جهت نیل به اهداف بالای دانشکده و سیاست های کلان دانشگاه برشمرد.
رئیس دانشکده تغذیه وعلوم غذایی گفت: ما بعنوان کارگزاران این نظام نبایدآن را ناکارآمد جلوه دهیم و بی همتی و نواقص خودرا به پای نظام بگذرایم که دین بزرگی در این راستا برگردن ماست و بایستی در محضر الهی پاسخگو باشیم.
درادامه در فضایی صمیمی تک تک کارکنان به بیان دیدگاه ها، نکته نظرات و مشکلات خود پرداختند و رئیس دانشکده دستورلات لازم درجهت رفع کلیه اشکالات صادر نمود.
به گزارش فوق درپایان مراسم به قید قرعه از چند تن ازکارکنان دانشکده تقدیر شد.
برچسب ها
روز کارمند
دانشکده تغذیه
دکتراحسانی