تاریخ : سه شنبه 9 خرداد 1396
کد 766

جلسه سمینار کارشناسی ارشد خانم آشتی مروتی (چهارشنبه 96/3/10)

با عنوان: بررسی اثرات دریافت بلوبری (قره قات) در پیشگیری و بهبود عوامل متابولیک.

جلسه سمینار کارشناسی ارشد

 

عنوان: بررسی اثرات دریافت بلوبری (قره قات) در پیشگیری و بهبود عوامل متابولیک.


نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم آشتی مروتی
رشته : علوم تغذیه
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما : جناب آقای دکتر پورقاسم
تاریخ: 96/3/10
زمان :  9 صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده