مراسم تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان روز دوشنبه در تاریخ 96/3/1 از ساعت 12-10 صبح در محل آمفی تئاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی با شرکت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تشکیل گردید. در این مراسم با شکوه که در آستانه ماه مبارک رمضان تشکیل گردید، آقای دکتر علی طریقت اسفنجانی در خصوص استفاده از توصیه های کلی تغذیه صحیح پس از اشاره به فلسفه ها و حکمت های احتمالی وجوب روزه و رعایت آنها در زمان افطار و سحری و نیز مشکلات سلامتی مرتبط با روزه داری همچون سردرد، گرسنگی و تشنگی مفرط سخنرانی نمودند و بر مزایای روزه داری صحیح در تقویت اراده، افزایش سطوح سلامتی جسمی و روانی تاکید کردند. در ادامه پس از نخستین کلیپ آماده شده در مورد نقدهای دانشجویی، میزگردی با حضور آقایان دکتر علیزاده، دکتر برزگر و دکتر طریقت تشکیل و به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد. در پایان مراسم به قید قرعه به سه نفر از شرکت کنندگان در مسابقه " تغذیه صحیح در روزه داری" که پاسخهای صحیح داده بودند کارت هدیه داده شد.