با عنوان: بهینه سازی کشک مایع با پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و اسانس روغنی گیاه کلپوره در راستای تولید کشک فراسودمند.
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بهینه سازی کشک مایع با پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و اسانس روغنی گیاه کلپوره در راستای تولید کشک فراسودمند.
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم نوا صدری زاده
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر دهقان
تاریخ: 96/2/27
زمان : 8:30 صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده