بدلیل استقبال زیاد از کارگاه مذکور مقرر گردید ادامه کارگاه در مورخه 96/02/25 تنها برای شرکت کنندگانی که حضور داشتند تشکیل گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی کارگاه آشنایی با اهمیت و روش نوشتن برنامه راهبردی
(SP) روز دوشنبه مورخه 96/2/11 از ساعت 8:30 الی 13 در محل سایت کامپیوتری دانشکده تغذیه و علوم غذایی با حضور اساتید و دانشجویان
Ph.D. دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد آقای دکتر احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان در کارگاه و تبریک اعیاد شعبانیه، از آقای دکتر علی جنتی سرپرست محترم علمی درخواست کردند شرکت کنندگان محترم را از بیانات خود بهره مند سازند. در این کارگاه آقای دکتر جنتی با تعریفی از مدیریت سخنان خود را آغاز نموده و با مروری بر کلیات برنامه ریزی، تفکر استراتژیک و گام های برنامه ریزی استراتژیک به اهمیت برنامه ریزی اشاره نموده و اهداف برنامه ریزی را بیان نمودند در ادامه کارگاه آقای دکتر جنتی با همکاری آقای حسن پور دانشجوی دکترای مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، مراحل تدوین برنامه استراتژیک را از جمله بیانیه رسالت
(Mission)، چشم انداز
(Vision)، بیانیه ارزش ها
(Values) بصورت کامل توضیح دادند و در نهایت در هر مرحله از مراحل مختلف طراحی برنامه استراتژیک شرکت کنندگان به گروههای کوچک تقسیم شده و کارگروهی انجام داده و گزارش خود را ارائه نمودند. بدلیل استقبال زیاد از کارگاه مذکور مقرر گردید ادامه کارگاه در مورخه 96/02/25 تنها برای شرکت کنندگانی که حضور داشتند تشکیل گردد.