با عنوان: ارزیابی ویژگیهای کیفی و آنتی اکسیدانی آب انجیر فرآوری شده با لاکتو باسیلوس دلبروکی و اینولین.
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: ارزیابی ویژگیهای کیفی و آنتی اکسیدانی آب انجیر فرآوری شده با لاکتو باسیلوس دلبروکی و اینولین.
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم سیما خضری
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر دهقان
تاریخ: 95/12/18
زمان : 9:30 صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده