تاریخ : سه شنبه 17 اسفند 1395
کد 711

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خانم سیما خضری (چهارشنبه 95/12/18)

با عنوان: ارزیابی ویژگیهای کیفی و آنتی اکسیدانی آب انجیر فرآوری شده با لاکتو باسیلوس دلبروکی و اینولین.

جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد

 

عنوان: ارزیابی ویژگیهای کیفی و آنتی اکسیدانی آب انجیر فرآوری شده با لاکتو باسیلوس دلبروکی و اینولین.


نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم سیما خضری
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه  
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر دهقان
تاریخ: 95/12/18
زمان :  9:30 صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده