تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1395
کد 704

جلسه سمینار کارشناسی ارشد خانم آرزو فکری (چهارشنبه 95/11/27)

با عنوان: میکروفلور خمیر ترش و اثر آن بر روی کیفیت نان گندم

سمینار

عنوان : میکروفلور خمیر ترش و اثر آن بر روی کیفیت نان گندم

نام و نام خانوادگی دانشجو:  خانم آرزو فکری
رشته : علوم و صنایع غذایی
 مقطع
: کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه
استاد راهنما :  جناب آقای دکتر تربتی
تاریخ: 95/11/27
زمان:   12 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده