باعنوان: تولید روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت بالا با بهینه سازی و کنترل فراید تصفیه، فرمولاسیون و مواد افزودنی و بررسی مقاومت حرارتی و پایداری آن.
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: تولید روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت بالا با بهینه سازی و کنترل فراید تصفیه، فرمولاسیون و مواد افزودنی و بررسی مقاومت حرارتی و پایداری آن.
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای فخرالدین همایون پور
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : جناب آقای دکترهمایونی راد
تاریخ: 95/11/13
زمان : 13 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده