تاریخ : سه شنبه 12 بهمن 1395
کد 691

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد آقای فخرالدین همایون پور (چهارشنبه 95/11/13)

باعنوان: تولید روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت بالا با بهینه سازی و کنترل فراید تصفیه، فرمولاسیون و مواد افزودنی و بررسی مقاومت حرارتی و پایداری آن.

جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد


عنوان:  تولید روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت بالا با بهینه سازی و کنترل فراید تصفیه، فرمولاسیون و مواد افزودنی و بررسی مقاومت حرارتی و پایداری آن.


نام و نام خانوادگی دانشجو :   آقای فخرالدین همایون پور
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه  
استاد راهنما :  جناب آقای دکترهمایونی راد
تاریخ: 95/11/13
زمان :   13 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده