تاریخ : دوشنبه 4 بهمن 1395
کد 682

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خانم سولماز عابدین زاده (چهارشنبه 95/11/6)

با عنوان: ارزیابی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی و حسی سس سالاد بالقوه فراسودمند تهیه شده بر پایه روغن زیتون، سرکه سیب پایدار شده با صمغ گزانتان.

جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد


عنوان : ارزیابی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی و حسی سس سالاد بالقوه فراسودمند تهیه شده بر پایه روغن زیتون، سرکه سیب پایدار شده با صمغ گزانتان.


نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم سولماز عابدین زاده
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه  
استاد راهنما :  جناب آقای دکتر تربتی
تاریخ: 95/11/6
زمان :   8:30 صبح
مکان : کلاس 10 دانشکده