با عنوان: ارزیابی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی و حسی سس سالاد بالقوه فراسودمند تهیه شده بر پایه روغن زیتون، سرکه سیب پایدار شده با صمغ گزانتان.
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : ارزیابی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی و حسی سس سالاد بالقوه فراسودمند تهیه شده بر پایه روغن زیتون، سرکه سیب پایدار شده با صمغ گزانتان.
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم سولماز عابدین زاده
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : جناب آقای دکتر تربتی
تاریخ: 95/11/6
زمان : 8:30 صبح
مکان : کلاس 10 دانشکده