به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه دو روزه "آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی" با همکاری واحد ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در مورخه 95/9/1 و 95/9/2 با حضور اساتید، دانشجویان دانشکده، گروهی از مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی استان، اساتید و دانشجویان سایر دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در محل سایت کامپیوتری دانشکده و با مضامین ذیل برگزار گردید:
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه دو روزه "آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی" با همکاری واحد ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در مورخه 95/9/1 و 95/9/2 با حضور اساتید، دانشجویان دانشکده، گروهی از مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی استان، اساتید و دانشجویان سایر دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در محل سایت کامپیوتری دانشکده و با مضامین ذیل برگزار گردید:
- مقدمه ای بر طراحی، فرمولاسیون و تولید فرآورده های غذایی
- آشنایی با مفاهیم DOE و مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert
- بهینه سازی با روش Factorial Design
- بهینه سازی با روش RSM
- بهینه سازی با روش Mixture Design
- بهینه سازی با روش Combined Design
- انجام کارگروهی و رفع اشکال
گفتنی است شرکت کنندگان با اظهار رضایت کامل از مفاد کارگاه، خواستار برگزاری کارگاههای دیگری در این زمینه گردیدند.


