تاریخ : پنجشنبه 4 آذر 1395
کد 654

واحد ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار کرد

کارگاه آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه دو روزه "آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی" با همکاری واحد ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در مورخه 95/9/1 و 95/9/2 با حضور اساتید، دانشجویان دانشکده، گروهی از مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی استان، اساتید و دانشجویان سایر دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در محل سایت کامپیوتری دانشکده و با مضامین ذیل برگزار گردید:

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه دو روزه "آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی" با همکاری واحد ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در مورخه 95/9/1 و 95/9/2 با حضور اساتید، دانشجویان دانشکده، گروهی از مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی استان، اساتید و دانشجویان سایر دانشگاههای استان آذربایجان شرقی در محل سایت کامپیوتری دانشکده و با مضامین ذیل برگزار گردید:

-          مقدمه ای بر طراحی، فرمولاسیون و تولید فرآورده های غذایی

-          آشنایی با مفاهیم DOE و مراحل پیاده سازی آن با نرم افزار Design Expert

-          بهینه سازی با روش Factorial Design

-          بهینه سازی با روش RSM

-          بهینه سازی با روش Mixture Design

-          بهینه سازی با روش Combined Design

-          انجام کارگروهی و رفع اشکال

گفتنی است شرکت کنندگان با اظهار رضایت کامل از مفاد کارگاه، خواستار برگزاری کارگاههای دیگری در این زمینه گردیدند.