جلسات دفاع از پایان نامهی کارشناسی ارشد در گروه علوم و صنایع غذایی و گروههای تغذیه که در روز چهارشنبه 5/8/95 برگزار گردید، به شرح ذیل می باشد :
- عنوان پایان نامه: بررسی ویزگیهای فیزیوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نوشیدنی فراسودمند حاوی عصاره گزنه
توسط زینب رحیم زاده و به استاد راهنمایی : دکتر همایونی و دکتر نعمتی
- عنوان پایان نامه: طراحی و ساخت سامانه حامل پکتین – کیتوزان جهت ریزپوشانی رسوراترول
توسط هاشم اندیشمند و به استاد راهنمایی : دکتر طبیبی آذر
- عنوان پایان نامه: ارزیابی بیان ژنهای فاکتور رشد اندوتلیان عروقی و ماتریکس متاپروتئیناز 9 در رده سلولی Hep-G2 کشت داده شده با PBMCs و سوپ سلولی PBMCs تحریک شده با پپتید زیست فعال Oryzatensin
توسط میثم براتی و به استاد راهنمایی : دکتر ابراهیمی