چاپ مقاله در ژورنال Trend in Food Science & Technology توسط آقای دکتر محمدعلی تربتی (استاد راهنما) و سرکار خانم فتانه هاشم پور بلترک ( دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی) با IF= 5.125 تحت عنوان:Vegetable oil blending: A review of physicochemical, nutritional and health effects
چاپ مقاله در ژورنال Trend in Food Science & Technology توسط آقای دکتر محمدعلی تربتی (استاد راهنما) و سرکار خانم فتانه هاشم پور بلترک ( دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی) با IF= 5.125 تحت عنوان:
Vegetable oil blending: A review of physicochemical, nutritional and health effects
را به ایشان و همکارانشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روز افزونشان را خواهانیم.