تاریخ : چهارشنبه 28 مهر 1395
کد 635

به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد:

جلسه هم اندیشی اعضای هیئت علمی با تشکلهای دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

به مناسبت روز جهانی غذا – 25 مهرماه – جلسه هم اندیشی با حضور همکاران هیئت علمی و نمایندگان تشکلهای دانشجویی در محل سایت کارشناسی ارشد دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار و طی آن اهم مسایل مبتلا به غذا و تغذیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به مناسبت روز جهانی غذا – 25 مهرماه – جلسه هم اندیشی با حضور همکاران هیئت علمی و نمایندگان تشکلهای دانشجویی در محل سایت کارشناسی ارشد دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار و طی آن اهم مسایل مبتلا به غذا و تغذیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

موضوعات عمده مورد بحث شامل:

افزایش نقش دانشکده در نهادهای تصمصم گیری در معاونت های مختلف دانشگاه، افزایش ارتباط با صنعت، لزوم توجه به پتانسیل های موجود در ارتباط با رشته های تغذیه و علوم و صنایع غذایی، افزایش ارتباطات بین المللی، لزوم افزایش امکانات آزمایشگاهی دانشکده، افزایش نقش دانشکده در سطح جامعه، تخصص گرایی همکاران هیئت علمی، بازنگری کوریکولوم های آموزشی مقاطع مختلف بر اساس نیازهای جامعه و حضور پررنگ دانشکده در بخشهای بالینی و صنایع غذایی.