به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر علی احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا در رابطه با نامگذاری این روز و شعار امسال FAO اظهار داشت:
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر علی احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا در رابطه با نامگذاری این روز و شعار امسال FAO اظهار داشت:
سازمان ملل برای اولین بار در سال 1945 پیشنهاد کرد 16 اکتبر هر سال که مطابق با 24 مهر ماه است بعنوان روز جهانی غذا، بمنظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا انتخاب شود. از آن سال به بعد هر ساله 150 کشور جهان این روز را برای توجه دادن جهانیان به سایه سیاه فقر و گرسنگی که عده ای را از داشتن حداقل غذا محروم میکند گرامی می دارند.
وی افزود: در کشور عزیزمان دستیابی به این امر مهم فقط و فقط با هماهنگی و نظارت بر تمامی دستگاههای مرتبط با تولید غذا نه تنها از مزرعه تا سفره را می طلبد، بلکه امروزه از ژن های مسئول تولید غذا تا سلول های بدن مصرف کننده انسانی را باید نظارت نمود تا غذایی سالم و مطمئنی تولید و در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. پرواضح است که با این گستره وسیع از تولید تا مصرف و متولیان بسیار، نظارت واحد و یکپارچه می تواند راهگشا باشد.
فائو شعار "آب و هوا در حال تغییر است، غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند " برای امسال برگزیده است. نقش تغییرات آب و هوایی و تاثیر آن بر تولیدات غذایی و حتی نوع مصرف مواد غذایی بر هیچ کس پوشیده نیست، بویژه در این منطقه از کشورمان که مسئله خشکی دریاچه ارومیه این امر را بیشتر نمایان کرده و نیاز به تغییر نوع کشاورزی و به تبع آن تولید مواد غذایی متفاوت تر بیشتر احساس می گردد.
امید است با برنامه ریزی های دقیق در برنامه ششم توسعه و افزایش آکاهی عمومی شاهد پیشرفت تولید و توسعه کشاورزی پایدار در این زمینه باشیم.