با عنوان : بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیر خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک حسی نوشیدنی مالت
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیر خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک حسی نوشیدنی مالت
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم فرناز حاجی اقراری
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : آقای دکتر همایونی راد
تاریخ: 95/6/23
زمان: 14 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده